Mennyire zavar a korod? Foglalkozol vele egyáltalán?
Nem zavar. Az zavar, hogy közelebb vagyok a halálhoz.
Nincs olyan, amit ne csinálnék, nem érdekel, ki mit szól.
33N
Maga a korom nem zavar különösebben, fiatalnak érzem magam. Az sokkal jobban zavar, hogy nem értem még el annyi mindent az életben, mint amennyit ennyi idős koromra terveztem. De már beláttam, hogy ebben rajtam kívül senki nem hibás.
36/N
43 éves elvált anyuka vagyok. Két évvel ezelőtt kung fuzni kezdtem a gyerekemmel együtt, de a túlsúlyom zavart, így abbahagytam és ledobtam 15 kilót (még 5 van hátra) viszont most boxolni járok. De egyébként felnőttként tanultam nyelvet, csináltam jobbagyféltekés rajz és festő tanfolyamokat, tűrhetően alkotok, és most fogunk venni egy elektromos zongorát a gyerkőc miatt, én is fogok órákat venni majd. Furulyázni is felnőttként tanutam meg egyedül kottákból, a zongorához is hozzá kezdtem már egyszer, majd most megint.
Meg akarok még tanulni argentin tangózni és íjászkodni is, de azt majd később. (Vannak még terveim a jövőre nézve :-)
A korom ilyen szempontból sohasem zavart. Nyilván nem akarok én már semmiből versenyezni vagy profi zongorista lenni. De mindig azzal foglalkozom ami érdekel és baromira nem hat meg, hogy ki mit gondol erről.
Valahol olvastam, hogy nem azért hagyjuk abba az edzést, mert megöregszünk, hanem azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk az edzést. És ez igaz.
Egyedül párkeresésnél zavar a korom, mert hiába nézek ki fiatalosan, mégiscsak 43 éves anyuka vagyok, nem éppen nyerő korosztály. Szerencsére jól elvagyok egyedül is, nem fogok kardomba dőlni, ha egyedül maradok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!