Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik évszak a kedvencetek,...

Melyik évszak a kedvencetek, és miért?

Figyelt kérdés

2020. jún. 16. 22:06
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
83%
SZerintem a tavasz a legjobb, mert ott pont kellemes idő van. Persze a nyár is nagyon jó mert nincsen iskola, de én kb utálom a meleget, az őszt az egyből kizárom nekem túl barna és egyhangú(tudom vannak más színek is, de azok nekem nem dobják föl)és a tél az pedig a legjobb hangulatú évszak, de nem tudom azt választani, mert soha nem esik a hó(ha esne a hó egyértelműen ezt választanám:)
2020. jún. 17. 08:22
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Hideget szeretem így tél és ősz.Télen legalább tudsz addig öltözni ameddig akarsz.Én nem szeretek túl sokat mutatni,nem szeretek rövid nadrágot vagy szoknyát hordani.Ősszel pont jó az idő,sokszor tavasszal is tök meleg van.(Plusz a pollen allergiám se szereti a tavaszt...)Télen pedig a karácsonyi hangulat,én valahogy nagyon szeretem.Neki állhatok bejglit sütni,miközben nagyba szólnak a karácsonyi számok,ilyenkor senki se tudja elrontani a kedvem.Az elő készületek egy karácsonyi pulcsiba,csak szimplán tökéletes.
2020. jún. 18. 11:21
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

Nagyjából már mindent elmondtak előttem :D

Mindegyik évszaknak megvan a szépsége, ami miatt szeretem, de az én favoritom is az ősz.

- se túl meleg, se túl hideg idő

- bekuckózás kezdete

- szeretem a színeit, az illatát, a hangulatát

- akkor kezdődik a halloweeni időszak, aminek szintén nagyon élem a feelingjét

- október végén van a szülinapom

26/F

2020. jún. 18. 11:24
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a tél,mert szeretek fát vágni.Komolyan.
2020. jún. 18. 23:02
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyár. Bulik, lazaság, meleg, strand, haverok, diszkó, Balaton, balatoni melók.

Felnőtt vagyok, de gyerekként annyira bennem maradt ez, hogy vártam a nyarat az iskola befejezése miatt, hogy mai napig a nyár a kedvencem.

Télen utálom a hideget és a nagykabátot, ősszel utálom az esőt, tavasszal meg folyamatosan tüsszögök a pollen miatt.

2020. jún. 19. 16:34
 16/27 anonim ***** válasza:
67%

Nyár: nincs suli,dinnye,fagyi,fott kukorica,névnapom,kirándulások,vakáció

💖

2020. jún. 23. 11:28
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Régen a tél volt de egszer tortent valami ,az őszr utalom mert kezsodik a suli meg amugy se szereti nalunk senki a suliban,mindenki szerint olyan lehangolo,a tel jo meg ha nem lenne szilveszter amit imadok szulinapom se lenne,karacsony meg ez mind jo,az oszben szeretem mikor temetobe megyunk es szepen vilagitanak a sirok,halloween,tavasz:husvet az nagyon jo meg az ido telen meg meg jo hogolyozni szankozni ,de nyaron ha lyukas orank volt es lementunk az alsoba az csodákatos volt ,new yorkba is mennek el bem erdekel ha csak nyar vam szinte! Imadom,a tengerpart a limonade a frissitok a nyar a legjobb!

Nagyon sajnalom hogy nem a suliba fejeztuk be a nyarat és a felirat (vakacio) se lehetett meg az evzaro a kedvenc sulis unnepunk :)

De az is kar hogy most nyaron nalunk nagyon rossz ido van D: de talán juliusba! Viszon oszinten annyira nm varom meg nem akarok suliba menni!!!!

2020. jún. 23. 11:37
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem is egyértelműen az ősz. Imádok mindent az őszben. A levelek színeit, hullását, erdőbe menni, levelet gyűjteni, érezni az ősz illatát, otthon bekuckózás egy bögre forró teával vagy kakaóval.

Én még az esőt is szeretem aaz őszben, az is megadja az őszi hangulatot. :)

De szeretem a nyarat is, és a telet is. Egyedül a tavaszt nem szeretem. Az nekem olyan semmilyen, unalmas évszak.

2020. aug. 8. 13:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyár

Én azon csodálkozom hogy sokaknak az ősz

Ez nagyon meglepett szerintem unalmas,sokszor esik,suliba megyunk hideg van

Szerintem a tél sokkal kedveltebb hiába hidegebb

2020. aug. 8. 17:53
 20/27 anonim ***** válasza:
de bérmik amikor sok a vihar
2020. aug. 8. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!