Melyik évszak a kedvencetek, és miért?
Nekem is tavasz vagy ösz.
Nyàr eleje vagy nagyon a vége. Én csak a szélsöségeket nem birom, a nagyon meleg, vagy ujjfagyaszto hidegeket. A nyarat es a telet.
Nyaralàs vagy ünnepek ide vagy oda.
De amugy külföldön meg semmi bajom a nyàrral. Ugy nez ki csak nàlunk vannak 40 50 fokok is mashol nem
Tavasz vagy az ősz.
A tavasz, mert már nincs olyan hideg, éled a természet és jó idő van, az ősz meg azért, mert szeretem a hűvös időt, amikor már pulcsiban/vékony kabátban kell mászkálni, de nincs még az a vad téli hideg.
Ősz. Nem bírom a nagyon meleget, 25 fok után már kellemetlen, 30 fok felett elviselhetetlen nekem az időjárás, a tl hidegben meg csak a túlélésre játszok :D.
Az ősz azért is a kedvencem, mert akkor szeretek a legjobban öltözködni. Lehet, hogy bután hangzik, de az időjárás és az évszak hangulata abszolút az, ami az én öltözködési stílusomban megjelenik. Sötétebb, neutrális színek, vékonyabb dzsekik/kabátok, bokacsizmák, bakancsok. A kedvencem. Ha tehetném egész évben így öltöznék "ősziesen".
Meg ez ilyen iskolai berögződés, de én stréber gyerek voltam, mindig vártam az iskolakezdést, és hát az is ősszel van :D
Meg a szülinapom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!