El tud viselni az emberiség még egy karantént, vagy fel fog lázadni ellene?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 20:44
21/33 anonim válasza:
Lázadjatok. Az én életemet én irányítom, egy időszakos karantén nem befolyásolja jelentősen. Az elmúlt majdnem 36 évemben a legtöbb lázongás inkább cirkusz, balhé, rongálás volt, és olyanok szenvedtek kárt, akik nem tehettek semmiről.
22/33 A kérdező kommentje:
Hogy irányítanád már te az életedet, ha otthon maradsz, ha azt mondják???
2020. jún. 17. 11:06
23/33 anonim válasza:
Nincs is korona elleni vakcina, hivokem... :D amugy meg a kozeputat nem ismered? Nem lehet, h a szamok valosak es a media csak beszamol rola? Persze neha a kattintasokert tulzasba esnek, ahogy az nehany hirportalnal be is bizonyosodott (peldaul most az amerikai lazongasoknal hamis kepeket tettek ki, meg a rigo is hasznalt mar a migransoknal kamu kepeket), de nem hiszem, h az allam iranyitana oket (mar amelyik nem kormanykozeli lap), hogy kimossak az agyunkat... A veszely valos, egyik kormanynak ee az erdeke, h ne dolgozzanak az emberek es kb valsagba keruljon az orszag...
24/33 anonim válasza:
Nekem be kellett járnom a munkahelyemre most is, mert a főnökeim azt mondták, hogy nem maradhatok otthon. :-D
25/33 A kérdező kommentje:
Az az érdekük, hogy az emberek megvezethetőek legyenek. És mikor ilyen az ember?
Ha beteg. A beteg ember nem önmaga, arra megy, amerre hajtják, mint a birkát.
2020. jún. 17. 11:10
26/33 anonim válasza:
Nekem kifejezetten jó lett volna home office-ban dolgozni, mert otthon nagyobb a csend, mint a munkahelyemen a visszhangos open office-ban, ahol nagy a háttérzaj, a munkám pedig igényli az elmerülést, gondolkodást, ami zajban nehezebb, mint csendben. De engem nem engedtek home office-ban dolgozni, pedig hozzáférek mindenhez otthonról, de nincs gyerekem, nem vagyok idős, és nincs krónikus betegségem, illetve külföldön sem jártam, tehát nem dolgozhattam otthonról.
27/33 anonim válasza:
Beteg ember meg gyógyuljon és ne mászkáljon összevissza.
28/33 A kérdező kommentje:
A média csak pusztán tényeket közöl???
Ó, hogyne! A legtárgyilagosabb a világon :D
2020. jún. 17. 11:29
29/33 A kérdező kommentje:
Sajnos többen vannak azok, akik vakon elhisznek mindent, amit a tévében mondanak, ezért volt sikeres ez a mostani karantén.
De ez még egyszer nem fordulhat elő...
2020. jún. 17. 12:18
30/33 A kérdező kommentje:
A válaszok értékeléséből is az látszik, hogy a seggüket otthon meresztő és növesztő, a könnyebb utat választó, kreatív, önálló gondolatokkal nem rendelkező, mindent elfogadó emberek vannak többségben.
Na, de sebaj. Ennek ellenére is vissza fogjuk szerezni a szabadságunkat, ebben biztos vagyok.
2020. jún. 17. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!