Mit lehetne tenni a világ pusztítása ellen? Miért csinálja ezt az emberiség?
Kedves #3 a sqrkok olvadásából és a tengerszint emelkedéséből kétlem hogy jól van a bólygónk. Nem fog elpusztulni ez tény maximim mi pusztulunk ki. Utána vidáman él gondolom tovább.
#4 van elképzelésed hogyan állítsuk meg a társadalom hanyatlását?
#5 miért fosztanád meg a következő generációt az élettől? Tudod egy anya/apa életében boldogság a gyermek. Én amúgy 2 éve még azt hallottam hogy "kiment a divatból" a szülés.
Kérdező, az ember túl van szaporodva, amit vagy saját maga fog szabályozni, vagy a természet előbb utóbb, de abból nem lesz köszönet. Jönnek majd még durvább vírusok és katasztrófák. Nem azt írtam, hogy ne legyen ezentúl több gyerek, de elég 1-2 egy családban, nem pedig 3-5-8 meg kitudja még mennyi. Amúgy meglepődnél hogy a világon évente hány gyerek születne meg ha mindenki csak akkor vállalna ha tényleg szeretné, nem pedig kényszerből, társadalmi nyomásból mert ez a nők dolga, erőszakból vagy pénzért. Megsúgom, fele ennyi se mint most.
Ez a karantén időszak meg pont érdekes volt, mert a két hónap összezártság alatt a legtöbb szülő már olyan látványosan szenvedett és szabadult volna a legnagyobb boldogságuktól és csodájuktól, hogy csak a fejemet fogtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!