Szerinted mi történt az eltűnt emberekkel?
Néhány éve történt:
Anyám munkahelyén (építőipari vállalat) dolgozott egy 60 feletti mérnök férfi, valami agybaja lett neki, kórházba került. Aztán a kórházból az egyik nap önakaratából elment. Soha többé nem látta senki sem. A rendőrségnek le kellett zárnia a nyomozást. A szegény felesége annyira összeomlott idegileg, hogy azóta is gyógykezelés alatt áll.
Hát szerintem legtöbbjük halott, vagy elraboltàk, és lehet, hogy valami szörnyű dologra kényszerítik egy idegen országban.
Sajnos bármi lehet.
Engem ezek az ügyek érdekelnek
- Ackermann Dávid
- Madeleine McCann
Sajnos nagyon sok olyan eset van pl magyarországon is hogy az eltünésük óta sincs semmi hir nyom:
-Ackerman Dávid: Ő a Margit-szigetrőltünt el 2009.szeptember.11.e óta nincs róla semmi hir.
-Till Tamás: 2000.május 28.án tünt el Bajáról azóta sincs róla hir.
Strehó Gergő:2006.februárjában tünt el mondjuk nem tudom hogy ő nálla van e valami előre haladás az ügyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!