Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dwayne Johnson miért reklámozz...

Dwayne Johnson miért reklámozza magát erőszakosan állandóan a médiában?

Figyelt kérdés

Harmadosztályú szinész harmadosztályú izomzattal szóval egy nagydarab nulla mégis állandóan erőszakosan reklámoztatja magát minden felületen

Miért csinálja ezt?

Ha valaki kiváncsi rá az úgyis nézni fogja aki meg utálja az sose fogja megszeretni hiába erőszakoskodik itt saját magával

2020. jún. 14. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"hát nekem jóval jobb minőségem van mint Johnsonnak"

Nyilván. :-D

2020. jún. 14. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:
A plakátokon pedig a filmjeit reklámozza.
2020. jún. 14. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Köszönöm 9#-es, hogy mutattál reklámokat róla, mert én sem láttam még egyet sem tőle.

Nekem a személyisége megkapó, mert egy izomkolosszus mögött egy emberi kép, egyén van, ami jó. Ha nem is annyira szuper színész - bár nem tudom, ki merné utána ezeket is felvállalni, lejátszani -, de nem hinném, hogy a reklámozgatása miatt annyira szekálni kellene.

2020. jún. 14. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj már a kérdésedből tudtam, hogy egy féltékeny pasi vagy :D elolvastam a kommenteket és be is bizonyítottad, hogy igazam volt.
2020. jún. 14. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Fú jöhetne hozzám azokkal a szar izmaival<3
2020. jún. 14. 23:45
 16/16 anonim válasza:
Ennyi fogyatékost!! Hallod fszért ítélsz meg valakit akit egyáltalán nem ismersz?!! Hallod mit ugatsz hogy nulla te irigy névtelen hulladék?? Kapnál tőke egy pofont a.korhazban varrnák össze a hülye pofádat te!!! Bár te agyilag egy selejt vagy nem is érsz annyit...hallod amúgy itt mindenki aki ugat az jöjjön személyesen azt megbeszéljük...
2021. márc. 24. 23:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!