Melyik magyar település lakosságára jellemző leginkább a lokálpatriotizmus?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 10:43
2/9 anonim válasza:
Szerintem a fővárosiakra és a nyugat- magyarországiakra.
A pesti ismerőseimen abszolút észrevettem a ragaszkodást a fővároshoz, a nyugat- magyarországiaknak (kiváltképp a konkrétan határmentieknek (Kőszeg, Sopron, stb.) pedig alkalmazottként is adott a nyugati életszinvonal, nem kell költözniük, konkrét "települések" ingáznak Ausztriába dolgozni.
3/9 anonim válasza:
Budapest és a többi élhető nagyobb város: Debrecen, Szeged. Ahol felnőve is ott tudnak maradni a fiatalok is, mert alacsony a munkanélküliség, vannak jó munkahelyek, jó iskolák. Vagy a szép, tiszta települések, történelmi városok, ahol meg lehet élni a turizmus adta lehetőségekből, esetleg Ausztria közelségéből. Igazából már ezektől függ...
4/9 anonim válasza:
Sopron, Debrecen, Pécs, Budapest I-III. kerületek.
8/9 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy mindegyik.
9/9 anonim válasza:
Túrkeve. Ha valaki mindenféle helyi gyökér nélkül, totál idegenként települ be, azt fel sem bírják dolgozni. Aki nem túrkevei, az mocskos xeno, és természetesen a tősgyökeres túrkevei az emberei egyedfejlődés csúcsa. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!