Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azért kaphatok valamit, mert...

Azért kaphatok valamit, mert levertem egy madárfészket?

Figyelt kérdés

Az ablakom egyik sarkában volt egy madárfészek. A madarak összesz◇rták az ablakom. Hetente kellett ablakpt pucoljak, de ráfért volna naponta is. A madár széklete bacilusokkal és baktériumokkal teli, ki tudja, milyen betegségeket hordoznak?! Egyébként is terhes vagyok.

Amikor nem voltak benne madarak, fogtam, és levertem a partvissal és oda szereltem fel egy színesz szatyort, hogy ne tehessék le oda a fészküket.

Erre jön a szomszéd néni, hogy feljelent, mert levertem a madárfészket. Hát még jó hogy levertem, majd fogom itt kockáztatni az egészségemet, nem? Nehogy már egy madár élete többe kerüljön, mint egy emberé.

Ez bűntetendő?

2020. jún. 8. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Remélem, a szomszédod ismeri azokat az egyesületeket, akiket mozgósítani lehet. A természetkárosítást a BTK is bünteti. Kismamaként talán nem ültetnek le, de bírságra számíthatsz.
2020. jún. 8. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Az ország büszke rád
2020. jún. 8. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
94%
Lett volna etikusabb módja is a dolognak. Ez a hiszti az egészség körül meg... ja, mindenki tudja, hogy hullanak az emberek a madaraktól. Nálunk a fél város kihalt már, mert behozták a bacikat!
2020. jún. 8. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
95%

"Nehogy már egy madár élete többe kerüljön, mint egy emberé."

Az én szememben ennek a madárnak az élete százszor többet ér, mint a tiéd.

2020. jún. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!