Azért kaphatok valamit, mert levertem egy madárfészket?
Az ablakom egyik sarkában volt egy madárfészek. A madarak összesz◇rták az ablakom. Hetente kellett ablakpt pucoljak, de ráfért volna naponta is. A madár széklete bacilusokkal és baktériumokkal teli, ki tudja, milyen betegségeket hordoznak?! Egyébként is terhes vagyok.
Amikor nem voltak benne madarak, fogtam, és levertem a partvissal és oda szereltem fel egy színesz szatyort, hogy ne tehessék le oda a fészküket.
Erre jön a szomszéd néni, hogy feljelent, mert levertem a madárfészket. Hát még jó hogy levertem, majd fogom itt kockáztatni az egészségemet, nem? Nehogy már egy madár élete többe kerüljön, mint egy emberé.
Ez bűntetendő?
Igen, az.
Megoldható az ilyen probléma, de szakszerű segítséggel, nem felindulásból.
Komolyan, olyan emberek vannak...
Amikor elkezdte építeni a fészket akkor odaragaszthattál volna valami szalagot és akkor arrébmegy a madár. De te inkább megvártad amíg szerencsétlen fészket rakott és utána jutott eszedbe, hogy az neked rossz.
Nagyon helyes ha feljelent a szomszéd, amit csináltál az nem csak ordenáré parasztság hanem büntetendő is.
az nem érdekel, hogy az a jószág hol fog ma éjjel aludni? csak az, hogy lesz-e következménye a tettednek?
remélem, minden nap ráfosnak valami jó hígat az ablakodra. hálából..
Ekkora empátiahiányos, buta embert, mint a kérdező, te jó ég...
Máshogy kellett volna megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!