Mit használjak a hajamra, hogy a fél órás vasalás után, utcáralépéstől számított 10 perc múlva ne legyen szénaboglya?
Figyelt kérdés
Alapjáraton hullámos a hajam, de nem az a szép, hanem össze-vissza áll, olyan mint a szénaboglya, ezért szoktam vasalni. Mikor végzek vele szög egyenes, de amint kiléptem az utcára megint ilyen csomósodós kócos hatást keltő kinézete van. Van valami "csodaszer", amely megelőzi a szénaboglya effektust?2017. szept. 13. 16:22
1/3 anonim válasza:
Elöszöris kell egy jo fodrász, aki megritkitja ugy a hajad, h vasalhato legyen és ugy maradjon. Aztán pedig hajvégápolo olaj minden vasalás után.
2/3 anonim válasza:
Vagy nem mész ki 80% páratartalom felett az utcára, vagy sapkát, kapucnit teszel. Tudom mivel kínlódsz, a megoldás a tartós vagy a végleges hajkiegyenesítés. Persze ha még fiatal vagy, akkor az nem a te pénztárcádnak való.
3/3 anonim válasza:
Az en hajapolasi rutinom:
2x samponos mosas(!!)
1x balzsam
Arganolajos hajvegapolo
Szaritom
Hovedo
Vasalas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!