Növesztem a hajam, de inkább szénaboglya lassan, mit tegyek?
Tavasz óta növesztem a hajam, és felvetődött bennem egy kérdés. A lényeg, hogy életemben nem volt hosszú hajam, és kb 10 éve fésűt se fogtam a kezemben, most pedig a hajamat szeretném, ha szépen hátra simulva nőne, nem pedig az ég felé össze-vissza, mint most. Lassan úgy nézek ki úgy, mint David Hasselhoff a 70-es években. Jelenlegi állapot szerint bő 4 cm hosszú, egyébként fekete és egyenes/enyhén hullámos.
Amikor megmosom szépen lelapul, hátra lehet simítani, de amint megszárad, megint ilyen:
Ha van lehetőség, szeretnék kihagyni a dologból mindenféle sprét meg hajkencét, de egyelőre azt sem tudom, melyik végénél fogjam meg a fésűt.
A válaszokat előre is köszönöm!
21/F
Pedig a dús, nagy hullámos haj szexibb, mint a lenyalt. De idővel ha hosszabb lesz, a súlya úgyis lehúzza. Nekem is nagyobb volt a fejem, amikor rövidebb hajam volt (21/l).
Azóta milyen? Sikerült megnövesztened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!