Tanácsot szeretnék kérni, a hajammal kapcsolatban. Félhosszú és most jött el a holtpont, úgy érzem semmit nem tudok vele kezdeni. Növesztem még. Szőkére festett, de ez felejtős, és hullámos, lépcsőzetesre vágva. Mit ajánlanátok?
Festett szőke teljesen? Vagy alapbol is valamennyire az?
Szerintem elsosorban hagyd beken, válassz sotetebb szint, a szoke nagyon roncsolja a hajat, hasznalj ricinusolajat. Nekem nagyonon bevalt komolyan!! Iszonyat csodat tett a hajammal. Megnőtt es fenyes.
De ez onmagaban nem eleg.
Ne fesd egy darabig, ne vasald tobbszor heti 2-3 alkalomnal.
Bar en heti egyszer vasalom maximum, jagyd zsirosodni. Szoval ne mosd 2-3 naponta. Inkabb 3-4 naponta. A haj zsirossaga taplalja a hajad. Ne szaritsd meg azonnal ha megmostad. Hagyd parologni belole a vizet legalabb 10-15percig! Ne hasznalj raw 10fele dolgot. Max sampont, balzsamot, es esetleg valami hovedot vagy keratinos sprayt ( abbol en a gliss kurt hasznalom. Nagyon jo)
A ricinusolajat ha kiprobalnad leirom hogyan kell. En mar kiprobaltam mindent amit a neten irtak.de csak ez a modszer valt be. Szólj ès megìrom Neked!! :)
Ha ki akarod szedni a festeket belole akkor c vitaminporral tedd, nem karositja, 2-3 hasznalattal kiszedi a festeket a hajadbol
Szia. Es festetnèd tovabb? Ha nem akkor c vitaminpor 2-3 alkalom utan kiszedi a hajfestèket a hajadból. :)
Nekem a feketèt tuntette el. Sajat hajszinen nem fog. :)
Epp ez az.. hogy keverèk van a neten mindenhol. Enis bedoltem. Aztan meguntam, hogy bekeverjem, melegitsem stb. Nyersen 2-3 evokanállal a hajamra kentem ( mell ala er) rovidebb hajra eleg 2 ek. Hosszabra 3-4 ek-val! Ne tegyel tul sokat. Kezd a hajtoveknel masszirozd bele, majd a hajvègekig ricinusos tenyèrrel tapogasd vègig a hajad. Hagyd rajta egy ejszakat, vagy par orat (legalabb 3-5óra ) ezt heti 1 max 2 alkalommal , majd ami nagyon fontos, MOSD KI ALAPOSAN! sok samponnal 2-3 szori oblotessel. Vegul balzsamozd. Ne szaritsd meg azonal, hagyd parologni a hajadbol a vizet ugy 15 percig! :) nekem 2honap utan mar nagyon nagyon segitett. :) ami fontos meg h ne mosd gyakran a hajad. Neha hagyd beken 4-5 napig bird ki. Legalabb havi 1-2szer. Mar az is valami! :)
Miért tegyen a szőke hajára c vitamin port???????????? Minek??????
Kedves kérdező! Nyugottan festheted szőkére a hajad csak álj át egy sötétebb árnyalatra. Nos mivel hullámos a hajad igy a rövid haj ezért nem jó mert ahoz hogy áljon valahogy mindig vasalni formázni kell. Legyél türelmes növezd meg. Használj pakolásokat ricinus olaj kokusz olaj stb hajvégapolo. És légyszi ne tegyél a szőke hajadra c vitamin port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!