Madárfészek áthelyezése?
Szegények biztos elhagyják a fészket, ha áthelyezed.
Ha tudod, várd meg amíg kikelnek, nagyon gyorsan fejlődnek.
Milyen madarak fészke?
Ha a fészket akárcsak 10 cm-rel is arrébb teszed, már nem fognak tovább költeni, nekik ugyanis ez olyan, mintha a te lakásodat a szomszéd háztömbbe tennék át.
Amennyiben megoldható, akkor várjatok egy-két hetet az ablakakl abban a helyiségben, különben elpusztul az egész fészek.
(Gondolom, rozsdafarkúakról van szó, ezek szeretnek ilyen helyen fészket rakni.)
A legtöbb madár nem megy a fészek után, mert ha nem jó helyen van, akkor az nem az ö fészke, a fiókák hagját nem ismeri meg, mint sajátot.
(A fészekböl kiesett nagy fióka teljesen más eset, mert ott a fészek a helyén van!)
Nem tudsz egy képet csinálni a fészekröl meg a madárról? A legtöbb kisebb madár egy hétig-10 napig eteti a fiókákat a kikeléstöl számítva, pontosabban csak akkor lehet megmondani, ha be lehet azonosítani!
haköltő madarat elzavarnak, megzavarnak, visszatéve nincs ott a fészke, akkor kevés az esélye, hogy visszatér.
nem tudom milyen madárról van szó.
a legegyszerűbb az lenne talán, ha szólnak a MME-nek. ott tudnak tanácsot adni. teljesen mindegy, hogy kesztyű meg szag..ezt a marhaságot nem tudom ki terjesztette el.
szóval felhívni őket:
1/275-6247 (MME)
Általában kotlással együtt azért több lesz mint 1hét 10 nap..
Ha már ott tart a dolog, hogy a kikelt fiókák élete forog kockán, kérlek sürgősen értesíts, hogy legalább én tehessek valamit. Mondjuk attól is függ hogy ez helyileg hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!