Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is volt már flegma/meg...

Veletek is volt már flegma/megalázó egy orvos?

Figyelt kérdés

Ma vissza mentem ab sebészetre kontrollra,mert megvan zúzódva a kezem.

Erre flegmán majdnemhogy elküldött a p*ába..meg se nézte,semmi..egy hete vagyok vele itthon (vagyis 5napja)

Erre azt vágta a képembe,hogy a munkahelyi balesetet mindenki húzni akarja,ne nézzem hülyének..azt kívánom neki érezze ő is ezt a fájdalmat!!!plusz azt is odavágta,hogy nem is érti miért nem ahhoz az orvoshoz mentem vissza aki először látta a karom..(minden nap más ügyel..)

2020. jún. 5. 16:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Drága hölgyem,alapvető dolgokat nem voltál képes teljesíteni. Nincs sok elvárásunk a beteg felé. Köszönjön, legyen rajta maszk, és értelmesen és udvariasan adja elő mit akar. Te a háromból kettőre nem voltál képes. Teljesen érthető, hogy kiakadt a kolléga. Annyi tisztelet nem volt benned, hogy magad elmond neki a panaszaid, helyette a telefonod nyomkodtad, tök mindegy miért. Gyakorlatilag nem tudsz viselkedni, aztán neked áll feljebb ha a kollégától annak megfelelő elbánást kapsz, amit te is adsz. Nagy ívben szartál a kollégára és érthető módon dühös lett.

Ki pedig azért nem megy sok orvos mert szereti a hazáját. Gondolom ez számodra ismeretlen fogalom. Én pl. imádom a Balatont, a Bakonyt, a Tisza-tavat, az Alföldet és azért lettem orvos, hogy a magyar embereknek segítsek, de egyre inkább úgy gondolom, hogy nem érdemlitek meg, mert a minimális tisztelet megadására is képtelenek vagytok.

Nem én láttalak el, de pontosan értem miért lett rátok dühös a kolléga és jogos volt a dühe. Az ordítozás nem volt az, de gondolom ti voltatok aznap a 20. tiszteletlen és nemtörődöm anya-gyerek páros és elpattant a cérna.

Egyébként semmi bajom a fiatalokkal, ha minimálisan tudnak viselkedni. Te úgy tűnik nem tudsz, vagy legalábbis a rendelőben most nem sikerült.

2020. aug. 1. 00:20
 32/38 anonim ***** válasza:

Én férfiként mondom ezt most, de amugy én is tapasztaltam hogy rengeteget kell várni, sok orvos rengeteget szeret pofázni a kedvenceivel vagy nem tudom, én szeretek gyorsan át esni a vizsgálaton, én is tapasztaltam hogy a rendelés kózben az orvosok elő szeretettel kezdenek el beszélni a nem vizsgálathoz kapcsolodó dolgokrol az aszisztensel vagy a páciensel, és nyilván az a páciens aki nem siet és szeret beszélni bele is megy az ilyen beszélgetésekbe és hoppa bő 40 perceket bent tölt egy ember míg mások sietnek bárhova leszarva másokat.de persze ez rendben van, lekezelőséget flegmaságot hozzá nem értőséget sokszor tapasztaltam.

Az orvosok természetesen úgyis kimagyarázzák magukat, de amibe bele tudnak kötni előszeretettel bele kötnek, néha úgy érzem nem is doktorhoz megyek hanem valami börtön őrhöz, olyat is tapasztaltam már hogy a női orvosok kivételeztek velem, pl hosszabb ideig fogták a karom vizsgálat közben flörtölés stb ami szerintem über szánalmas már csak abbol kiindulva hogy általában az orvosok 80%-a nagyon csúnya, túlsúlyos, vagy öreg, vagy az arcuk ritka ronda.

Multkori alkalomal pl átlátszó szoknyába fekete tanga komboval és tipikus papucsal szaladgáltak a rendelőben lestem is hogy a dagi seggükre hogy huznak ilyet hát az orvosoknak látszólag nincs önkritikájuk sokféle értelemben, és azt is megfigyeltem hogy sokszor a csicska "szakorvosok"nak nagyobb a pofája mint a fő górénak.

2020. aug. 2. 23:34
 33/38 anonim ***** válasza:

Elnézest *nem a rendeléshez tartozó dolgokrol is beszélnek.

Illetve avval egésziteném még ki, hogy sok faszhiányos női doki van elnézést a kifejezésért de személyes tapasztalat, illetve multkor haveromat kisértem el és egyből a női orvosnak felcsillant a szeme míg a nőkkel látszolag lekezelőbb volt.

Na ez is szánalmas, az orvosoknak egyeránt kéne bánia nemtől, kortol és bőrszintől függetlenül a páciensekkel, illletve tudtomal a pácienst kell kiszolgállni, de lassan valóban ott tartunk hogy félve megy a páciens orvoshoz mert vagy lerázzák vagy olyan viselkedést rendeznek le az orvosok hogy a páciensnek sűl le a pofájárol a bőr, illetve az összes tehetséges magyar orvos aki ér valamit az valóban ki megy külföldre mivel a tudásuk elég a nagyobb elváráshoz is, sok orvos puszival ismeretséges kavarással jut át a diplomán vagy szimplan olyan csaladba szuletett hogy szulei kifizettek neki, de valoban sok elfuseralt ember megy dokinak, amerikaban pl ha egy orvosra sok panasz érkezik akkor ki is rugathatjak, míg magyarországon kedvük szerint láthatják el a betegeket, magyarorszagon csak az tehetségtelen idegbeteg komonista hozza nem értő pancserek maradnak.

És ez tény, persze hogy frusztráltak, alulfizetettek, szarul vegzik a munkajuk es nyilvan a betegektol akik megmerik mondani kapnak is vissza jelzést.

Minden esetre ha nekem gyerekem lesz tuti magán orvoshoz viszem aki érti is amiből diplomát szerzett.

2020. aug. 2. 23:44
 34/38 anonim ***** válasza:
Utolsó ezen két hozzászólás egyik fele vágyálom, a másik fele meg szimplán baromság.
2020. aug. 3. 00:37
 35/38 anonim ***** válasza:
51%

#32 valami ultramenő szupersztár lehetsz, ha még az orvos nők is flörtölnek veled 😂

Csak úgy megsúgom, hogy a magánrendelőkben többnyire ugyanazok az orvosok dolgoznak, akik a kórházakban, pl a kórházban rendelnek délelőtt, magánban pedig délután.

2020. aug. 3. 07:55
 36/38 anonim ***** válasza:
34-es majd ha megtanultál kerek egész mondatokban beszélni, és értelmesen rácáfolni a tapasztalatokra majd szolj ;).
2020. aug. 3. 14:38
 37/38 anonim ***** válasza:
Ekkora bunkóságra amit te ideokádtál nem vagyok hajlandó érdemben válaszolni. Egyszerűen primitív vagy és gusztustalan.
2020. aug. 3. 15:14
 38/38 anonim ***** válasza:
37-es persze te vagy az hogy kifehezni sem tudod magad, és ezek valós tények nem vagyok tini fiu hogy beképzeljem ezeket,szerinted amikor megtörtént nekem volt kellemetlen, és undorito?
2020. aug. 3. 23:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!