Veletek is volt már flegma/megalázó egy orvos?
Ma vissza mentem ab sebészetre kontrollra,mert megvan zúzódva a kezem.
Erre flegmán majdnemhogy elküldött a p*ába..meg se nézte,semmi..egy hete vagyok vele itthon (vagyis 5napja)
Erre azt vágta a képembe,hogy a munkahelyi balesetet mindenki húzni akarja,ne nézzem hülyének..azt kívánom neki érezze ő is ezt a fájdalmat!!!plusz azt is odavágta,hogy nem is érti miért nem ahhoz az orvoshoz mentem vissza aki először látta a karom..(minden nap más ügyel..)
Tehát akkor ez szimpla rágalmazás.
Vannak balfék, bunkó orvosok, de az is extrémen gusztustalan amikor a beteg fűnek fának elmondja az orvost, holott az ilyen esetek 90 százalékában semmi szakmai hiba nincs.
Tenyleg ragalmazas hogy egy sima csipoficamot, amit mas mutet nelkul par honap utan elfelejt, miatta 3x kellett mutteni, mert meg jobban elrontotta az allapotat mint eredetileg volt, mert direkt rosszul allitotta be a kengyelt. Es ezt a beallitast mas orvos vette eszre.
Es az se zavarjon hogy mikor mas korhazban megemlitettem hogy ki intezett el, az volt az orvos reakcioja hogy lehordta a sarga foldig?
Mint kesobb megtudtam, rokonomnak meg a szemebe mondta masodik mutetnel hogy tessek szives vastagabb boritekot adni.
Tenyleg biztos en vagyok a hibas ha mindenki ot szidja...
Azért az nem olyan bonyolult, hogy a gyerek lábának nagy tetpeszben kell lenni... És ezr se a háziorvos, senki más nem vette észre, hogy rosszul van beállítva? Ezt nehezen tudom elhinni.
De megsúgom, hogy nekünk orvosoknak is az lenne a legjobb, ha az ilyen hálapénzes "kollégák" börtönben kötnének ki. Attól viszont hányok, amikor a beteg az orvos előtt fülét-farkát behúzza, a háta mögött meg mindennek elmondja. Ha hiba történt tessék perelni!
Haziorvos nem latta. O az elejen megirta a kuldopapirt, utanna nem volt vele mit intezni.
Mas meg ki kellett volna eszre vegye?
Heteken at jartunk a szipirtyohoz, aki allamibol hamar atterelt a magan rendelobe, ott meg huzta az idot. 4 honapig semmi javulast nem emlitett, en meg hiaba nezem a rontgen kepeket. Sot meg minket hibaztatott, mert biztos otthon levesszuk egesz napra a kengyelt.
Egy ido utan mar fel sem vette a telefont, akkor kezdtunk mas orvos utan nezni.
Es mond csak, mivel tudom bizonyitani hogy nem szakszeruen latott el? Foleg hogy eltelt azota nemi ido is?
Háziorvos miért nem látta? 4 hónapon belül minimum háromszor látnia kellett volna! Ráadásul a védőoltásokat ki adta akkor be? Mert abból is volt egy csomó!
Egyébként egészségügyi dokumentáció alapján lehetne pert kezdeményezni, de erről erre specializálódott ügyvédet érdemes megkérdezni.
Erdelyben lakom, itt mas eloirasok vannak. Plusz mint irtam, maganba hivott, oda mar nem kellett kuldopapir.
Vedooltasokat megkapja elso honapban, utanna kb egy evig semmi.
Basszus. :-D
Azért mielőtt szidod az orvosokat nem ártana leírni, hogy milyen orvosokat szidsz. Legalább magyar volt az illető?
Magyarországon az első négy hónapban van gyakorlatilag 4 alkalommal oltás. Meg ezen kívül van még minimum 2 orvosi vizsgálat, de van olyan kollégám, aki a kicsit problémásabb babócákat, mint pl. a tiéd hetente megnézi ha a szülő partner ebben (általában az).
A magyar EÜ-t lehet szidni, mert van amiben tényleg nem vagyunk jók, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy nálunk így elkallódjon a gyerek.
Igen magyar.
Aki meg utolag rendbehozta az is magyar volt.
Sajnos igen, jó párszor. Az egyikük különösen megmaradt, amikor iskolai véradásra jelentkeztem, de ő kvázi a fél iskola előtt kezdett el kiosztani, hogy eszembe se jusson, mert már messziről látszik, hogy a testalkatom alapján nem vagyok rá alkalmas. Aztán gyakorlatilag haza zavart.
Azért a teljesség igényének kedvéért megjegyezném, hogy ugyanakkor bőven találkoztam már kedves, emberbarát, alázatos orvosokkal is. De sajnos a flegmázós típus tényleg sokkal elterjedtebb közülük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!