Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is volt már flegma/meg...

Veletek is volt már flegma/megalázó egy orvos?

Figyelt kérdés

Ma vissza mentem ab sebészetre kontrollra,mert megvan zúzódva a kezem.

Erre flegmán majdnemhogy elküldött a p*ába..meg se nézte,semmi..egy hete vagyok vele itthon (vagyis 5napja)

Erre azt vágta a képembe,hogy a munkahelyi balesetet mindenki húzni akarja,ne nézzem hülyének..azt kívánom neki érezze ő is ezt a fájdalmat!!!plusz azt is odavágta,hogy nem is érti miért nem ahhoz az orvoshoz mentem vissza aki először látta a karom..(minden nap más ügyel..)

2020. jún. 5. 16:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
48%

3-4 éve is voltam sebészeten benőtt köröm miatt. Akinél akkor voltam, úgy nézte meg mi a gond, hogy az alma a kezében, gurulós széken pöffeszkedett oda gurult a lábamhoz:Jövőhéten leszedjük. Itt oké volt h leszedte, de az, hogy trécselget az asszisztensekkel, eszi az almát a sebészeti ágy mellett😅

Idén megint kellett mennem sebészetre(csütörtökön) és egyik küld a másikhoz,mert basznak foglalkozni azzal, hogy fáj a körmömnél a vadhús, és nem akarják leszedni, én meg szerencsétlenkedek itt.

Meg még 7-es v 8-os lehettem. Lényegtelen. Nem vagyok vékony mostmár, akkor meg talán 5 kg-val lehettem több a "normál" 14 éveseknél. Szóval beteg voltam, elmentem háziorvoshoz,hogy írjon fel valamit. Erre csakúgy a semmiből előveszi a mérleget, ráállít. 70 kg voltam. Erre elkezdett nekem ott magyarázni, hogy ez igy nem jó (és itt nem az volt zavaró, hogy mondta, amit tudtam, hanem az AHOGY mondta-és alapból tudta, hogy a szüleim/nagyszüleim se vékonyak) . A doktorhoz ketten lehetett bemenni, és a másik gyerek anyja elkezdett nekem ott dicsekedni hogy ő szülésnél is csak 55 kg volt -_-

2020. jún. 13. 12:36
 22/38 anonim ***** válasza:

Az senkit nem érdekel, hogy a szülők vékonyak voltak-e vagy sem. Ha a gyerek kövér, akkor kövér. Pont. Lehet szépíteni a dolgot, de ez van. Az viszont gáz, hogy kettesével hívott be beteget.

Az alma evés teljesen normális. Az maximum egy szimpla vizsgálóágy lehetett, és egy benőtt köröm, egy iszonyat egyértelmű diagnózis. Mondjuk azt megoszthatta volna a doktor, hogy hogyan kell körmöt vágni, mert ezek szerint 4 év alatt nem sikerült megtanulni ezt a rendkívül bonyolult műveletet, azért nőtt be megint.

2020. jún. 13. 13:28
 23/38 anonim ***** válasza:

Azért nőtt be, mert véletlen belevágtam a húsomba, és a cipő összenyomta az amúgy is gyulladt lábujjam. Nem csak a szar körömvágás miatt nőhet be, kérlek olvass utana:)

Btw ahogy írtam, tudtam, hogy köver voltam/vagyok. Nem azzal volt a gond, hogy ezt szóvá tette(mert a tény az tény) hanem a stílusa.

A sebészeten meg annál a vizsgáló ágyon szedte le a körmöm. Igaz ha takarítják nincs gond. Csak a tudat😅

De ha nem 4 órát ültem volna 2 percét, akkor semmi negatív véleményem nem lenne.

2020. jún. 13. 13:36
 24/38 anonim ***** válasza:
Megsúgom, hogy az összerágcsált alma ezerszer sterilebb, mint a gennyes lábujjad.
2020. jún. 13. 13:56
 25/38 anonim ***** válasza:

Nem erted xd

Te se eszel olyan helyen amin ahogy irod gennyes dolgok vannak, vagy ahol mas laba van a kepedben.

De nem gondolod, h neki lesz gaz ha a labam kozeleben eszik.

Vagyis átvitt értelemben nem eszel ott, ahol 💩.

2020. jún. 13. 14:19
 26/38 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ma történt eset, anyámal szemészetre mentünk, előre betelefonaltunk hogy megyunk, 2-ik voltunk érzkezés szerint akik utánnunk jöttek előbb hivtak be 3 embert, fel is háborodtunk már azon,hogy van ez.

Majd pedig igaz nekem nem kellett volna levennem a maszkot, de elöfordul ember vagyok hozzá teszem gyerek szemészet ugyanis még nem vagyok nagykoru, a telefonomon kerestem a képet amin meg akartam mutatni a dokinak a szemhejamon a bőrt amikor latszik hogy problemas, ahogy beléptem rám szólt flegmán lekezelően az doktornő aki már( elég idős) hogy ne nézzem a telefonom és vegyem fel a maszkot azonnal mindezt akkora aroganciával, normálisan is értem, miután felvettem hergelte magát hogy menyi gyereket kell neki ellátnia és őt ki védi meg, meg anyámra rá szolt! Hogy ne mosolyogjon ugyanis ő már kinába mosolygott mert kitért a hitéből, és hogy huzza fel ő is neki az (orrán volt) eleve még folytatni akarta a szidást meg a lekezelést, mikor anyám megszolalt hogy miér kell ellenségesnek lenni, meg foglalkozhatnánk e a problémával amivel ide jottünk.

Azután vette lejebb a hangját és kezdödött el a "vizsgálat" konkrét anyira fel huzott ezzel a viselkedésével hogy már sirni tudtam volna idegemben hogy hogy lehet egy gyerek szemész enyire lekezelő és arrogáns, inkább nem szolaltam meg mert felesleges lett volna vitába szállni egy ilyen "mindent tudó" orvossal, a szakértelme amugy nulla volt ugyanis talalgatott mi a baja a szemhejamnak, szemuveget irt fel, meg kenöcsöt de nem tudta konkretan megmondani mi a baj.

Miután kiálitotta a receptet megköszöntem és elköszöntem de még most is elgondolkodok menyi kiégett selejt ember megy orvosnak és a kor nem mentség ha én megadom a tisztelet akkor ő is, attol mert orvos nem felsöbbrendú lény, illetve attol mert öreg még nem kéne úgy beszelnie masokkal mint a saját szarával konkrét ugy elvette a kedvem, hogy hozzá soha többet nem megyek vissza, megértem hogy virus van és tulhajszolás van de ez nem az én hibám. 😒

2020. júl. 30. 18:17
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó. Elég egyértelmű szabályok vannak. Maszkban kell bemenni. Pont. Nagy eséllyel te voltál a huszadik, akit ez nem érdekelt és veszélyeztetted az orvost.

Továbbá orvosi rendelőbe, meg nagyjából minden hivatalos helyre úgy történik a belépés hogy köszönsz stb, és valóban bunkóság már az ajtóban a telefont nyomkodni. Ez tipikusan ilyen udvariatlan kamasz szokás és ő nem tudhatja, hogy éppen a Facebookot, vagy Tindert vagy bármi mást nyomsz, vagy éppen neki akarsz mutatni valamit.

Végül, a behívás soha nem érkezési sorrendben történik sehova az EÜ-ben. Azért, mert lehet, hogy súlyosabb eset van előtted, például szálka stb, ment a szemébe.

A doktornő lehetett volna kedvesebb, de te és édesanyád MINDENT elkövettetek, hogy magatokra haragítsátok az orvost.

- Egyikőtökön sem volt maszk, anyukád orra is kilógott. Pedig mindenhol el van mondva, hogy kötelező.

- Annyira nem tisztelted az orvost, hogy a belépéskor sem voltál képes elrakni a telefonod és illően üdvözölni őt.

Ez egy nagyon rossz kezdés. Ezek után nem kell csodálkozni, ha nem lesznek veletek kedvesek, pláne ha ti vagytok aznap a huszadikak, akik a minimális elvárásokat sem teljesítik. A megadom a tiszteletet azt is jelenti, hogy felveszem a maszkot (már a váróban folyamatosan rajtad kellett volna lennie, és belépéskor az orvosra figyelsz.

Azt pedig laikusként nem tudod megítélni, hogy jó-e az orvos.

A telefonos dolgot egyébként úgy kellett volna felvezetni, hogy "lefotóztuk, amikor rosszabb volt, megmutathatom". És vagy megnézte volna, vagy nem.

2020. júl. 30. 22:12
 28/38 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó aki regáltál, megbeszélt idöpontra mentünk mivel egyszer egy héten rendel a drága doktornő, a vároban is viseltem a maszkot, azert vettem le mert nehezen tudok beszelni a maszkban, de mint mondtam én okos vagyok és elismerem hogy hiba volt de az ember a hibákbol tanul, és ezt normalisan is ha mondja hogy vedd fel a maszkot megertem es felveszem, ahogy beléptem az ajtót köszöntöm és anyám is, anyám mondta hogy mi a baj addig én gondoltam elő keresem a képet, és ekkor kezdett el olyan stílusban beszélni hogy azthittem ott helybe otthagyom, ugyanis attol hogy orvos nem jelenti hogy joga van megalázni, azt vártam már hogy mikor pofoz fel olyan szintü arroganciát tanusitott anyám és felém, ennek ellenére én is anyám kedvesen tiszteletudan beszeltunk es viselkedtunk tovabbra is, és persze mindketten felhuztunk a maszkot de szerintem normalisan is el lehet mondani nem kell ordibalni és szidni az embert, és bele kötni még az élő fába is, én elismerem hogy hibáztam, de azért egy ilyen jelenet után mások már lehet primitíven reagaltak volna, illetve nem voltunk sokan a rendelőbe de igy is sokat kellett várni.
2020. júl. 30. 23:14
 29/38 anonim ***** válasza:

A sokat kell várni téma elég nevetséges. Igen, sokat kell várni mert nem becsülitek az orvosokat és kevés van. Én a saját nagypapámmal vártam 3-4 órákat mégsem nyafogtam miatta.

Nos ha koronavírusos vagy, az orvos cseszheti ha belépés után felhúztad a maszkot. Továbbá nagy eséllyel ti voltatok aznap a negyvenedikek akik ezt a full egyszerű szabályt nem voltatok hajlandóak betartani. Igen, lehet hogy bunkó volt az orvos de masszívan megérdemeltétek, mert veszélyeztettétek az egészségét. Én is orvos vagyok, azt meg extrémen utáljuk, amikor bejön egy tini aki tudtunkkal tud beszélni, és helyette anyuka-apuka elkezdi lökni a rizsát. Anyukádnak volt panasza vagy neked? Neked nem?! Akkor anyuka miért dumál és te miért nyomkodsz telefont?! Teljesen meg tudom érteni a kolléga felháborodását. Iszonyatosan nagy a szátok az élet minden területén, de annyira nem vagytok képesek, hogy egy orvosi rendelésen előadjátok mi a panaszotok... Ahhoz már anyuka kell. Aztán telesírjátok a gyakorit, ahelyett hogy ott helyben megbeszéltétek volna a kollégával a problémát, de ahhoz meg gerinc kellett volna.

2020. júl. 31. 09:42
 30/38 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó am magának mi a baja?xD ez komolyan nevetséges!😂😅🤣 talán maga volt az az orvos és magára ismert vagy ezt most mire véljem? Konkrétan úgy mondod mintha te lettél volna és úgy bele lovalod magad, mostmár tegezödök ha ilyen kedvesen cseppet se primitív stílusban írsz, és igen szólás szabadság van a neten szóval azt mondok amit szeretnék normális kereteken belül, nekem nem nagy a szám, ugyanis én normális fiatalnak tartom magam, korona van és otthoni karanténban tartozkodom ha orvoshoz kell menni elmegyek aztán haza, én is komolyan veszem, mint mondtam én tudom hogy a magam részéről butaság volt és fel is fogtam, gyerek létemre felfogtam és elismerem a hibám, de attol mert valaki felnőtt és orvos attól még nem jelenti azt hogy mindent megtehet, ja és elnézést a maszk pár másodperc nélküliségtől azonnal elkapja a kedves doktor a betegséget, de attol hogy extra közel hajol hozzám mivel szemészeti vizsgálat attól nem kapja el? Milyen logika ez? És ha kérhetem normálisan írj ha én is normálisan írok. És nem kéne mindent fiatalt egykalap alá venni! Nekem nem nagy a szám, de ha valami túl van fujva akkor normálisan elmondom a véleményem, én bocsánatot is kértem volna ha nem kezd el ordizozni a doktor, amugy meg ha anyira nagy a szakértelmük miért nem mennek ki külfóldre? Ne ránk kenjék! Menjenek isten hírével de ne rajtunk adják ki, eleve aki nem tudja normalisan kezelni az embereket ne menjen orvosnak,vagy tanárnak, lassan a beteg kér majd elnézést hogy ellatásra szorul nem? És azért nem akartam volna a reakciojat vele megbeszélni mert aki idős azzal felesleges leállni hisz ő idősebb tapasztaltabb ráadásul doktor is így ugyis neki van igaza és a páciens a buta a sötét a nemnormális ugyebár.

Gondolom te is rajongsz a fiatalokért :D

2020. júl. 31. 13:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!