Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tibi atya most posztolt...

Tibi atya most posztolt tartalmában mi a poén?

Figyelt kérdés

Kettő, nulla, kettő, négy.

Egyáltalán nem értem, pedig jártam iskolába, mint mindenki más :D

2020. máj. 27. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem. A képen mindegyik válasz behúzható helyes megfejtésnek. A lényeg az, hogy tanárok egy része ilyen szintű feladatokat ad fel, könnyű címszó alatt.
2020. máj. 27. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

De hát ott van, nem?

Négyféleképpen lehet leírni, tehát ez egy olyan dolog, hogy hiába mondja el az információt, az nem egyértelmű.

Szerintem nem poénos, főleg, hogy két hete már láttam, és valószínűleg akkor is szakállas volt már.

2020. máj. 27. 12:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelmű a válasz, de értem mire akar kilyukadni, valóban létezik a jelenség.
2020. máj. 27. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egyértelmű, vajójában a 4-ből 2 válasz abszolút támadhatatlan. hetek óta pörög ez a poén angolul, mostanára érte el a magyarokat
2020. máj. 27. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Tibi atya, már régen nem poén, az összelopkodott külföldi trendek magyarosított szórásával.

Egy brand lett belőle, ami egy marketing célirányzatot vett fel és politikai nézeteit nem fél kimutatni.

Ez minden csak nem szórakoztató. Amikor kezdte, akkor persze nem így volt és én is követtem. De így már elszomorító, mint szórakoztató.

2020. máj. 27. 15:05
 6/8 A kérdező kommentje:

És mely oldalakra vagytok feliratkozva?

Mert mindig hallom ezt a külföldi dolgot:D

Van középfokú nyelvvizsgám, belefér.

Köszi a válaszokat!

2020. máj. 27. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyira visszatetsző ez az egész atyázás. Tanítani lehetne, hogyan NE építs brand-et.

Az alkoholizmus egy nagyon súlyos BETEGSÉG, totál erkölcstelen és morbid, hogy valaki az italozás hangsúlyozásával akar pénzt keresni.

2020. máj. 27. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Már régóta gáz.

[link]

2020. szept. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!