Tibi atya most posztolt tartalmában mi a poén?
Kettő, nulla, kettő, négy.
Egyáltalán nem értem, pedig jártam iskolába, mint mindenki más :D
De hát ott van, nem?
Négyféleképpen lehet leírni, tehát ez egy olyan dolog, hogy hiába mondja el az információt, az nem egyértelmű.
Szerintem nem poénos, főleg, hogy két hete már láttam, és valószínűleg akkor is szakállas volt már.
Tibi atya, már régen nem poén, az összelopkodott külföldi trendek magyarosított szórásával.
Egy brand lett belőle, ami egy marketing célirányzatot vett fel és politikai nézeteit nem fél kimutatni.
Ez minden csak nem szórakoztató. Amikor kezdte, akkor persze nem így volt és én is követtem. De így már elszomorító, mint szórakoztató.
És mely oldalakra vagytok feliratkozva?
Mert mindig hallom ezt a külföldi dolgot:D
Van középfokú nyelvvizsgám, belefér.
Köszi a válaszokat!
Annyira visszatetsző ez az egész atyázás. Tanítani lehetne, hogyan NE építs brand-et.
Az alkoholizmus egy nagyon súlyos BETEGSÉG, totál erkölcstelen és morbid, hogy valaki az italozás hangsúlyozásával akar pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!