11/17 anonim válasza:
10!
Nekem mondjuk Lenin jut eszembe hamarabb. Adolfnál igen, Hiteler az első, Kósa l. Adolf meg a második.
De mondjuk a kerdezo kutya nevet keres, legalábbis ezt a kereső szot adta meg....
12/17 anonim válasza:
Nekem tetszik Vladimirként(nem gy-vel), viszont orosz családnévvel passzolna igazán. Függetlenül a politikától. Így Magyarországon nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek, de ez vonatkozik az összes nem magyar névre (számomra). Hiába írjuk gy-vel, attól nem lesz igazán magyar név és nem illene össze Kiss, Tóth vagy bármely családnévvel.
13/17 anonim válasza:
A lányom plüssvakondjának aranyos volt.
14/17 anonim válasza:
Oroszos,szlávos. Szláv vezetéknévvel teljesen oké, vagy olyan beütésűvel. Bár ha már szláv nevek, az Igor klasszisokkal szebb, szerintem.
15/17 anonim válasza:
Ha már kutyanév, a kulcsszavak alapján: moszkvai őrkutyus lesz, vagy milyen fajta?
17/17 anonim válasza:
Kutyának meg nem praktikus hosszú nevet adni, hanem max két szotagut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!