Egy Vladimirt ismerek (nem gy-vel), ő jópofa, Vladinak szokták hívni. Utóbbi becenévről mindig egy bizonyos vámpir ugrik be :D
2020. máj. 26. 16:06
2/17 anonim válasza:
Oroszországban, orosz vezetéknévvel tökéletes.
2020. máj. 26. 16:07
3/17 anonim válasza:
Klasszikus példája annak, hogy a szülő kibszik a gyerekével azért mert neki feltűnési viszketegsége van.
2020. máj. 26. 16:09
4/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha szláv a vezetéknév is. De egy Kovács típusú vagy németes névhez béna.
2020. máj. 26. 16:12
5/17 anonim válasza:
Putyin jut róla eszembe.
Magyarországon szerintem nem hangzik jól. Oroszul becézve: Vova. Na de itthon senki nem fogja az eredeti orosz nevén becézni. Vlagyi lesz belőle vagy valami ilyesmi.
Ha nem akarod a gyerekedet nevetség tárgyának kitenni, akkor szerintem válassz másik nevet.
Ne a saját kreativitásodat akard kiélni a gyerekeden, hanem gondolj arra, hogy neki ezzel egy életet le kell élnie emberek között.
2020. máj. 26. 16:14
6/17 anonim válasza:
Ha Oroszországban éltek, akkor oké, de az itteni nyelvben nagyon hülyén hangzik, ne csesszél ki a gyerekeddel azért, mert láttad Putint félmeztelenül lovagolni!
Ennél ütősebb keleti szláv férfi keresztnév nincs is, jelentése nagy/híres uralkodó.
Olyan gyermekhez illik ez a név csak Magyarországon, akinek a szülei ukránok vagy oroszok és erre büszkék is.
2020. máj. 26. 16:55
8/17 anonim válasza:
Oroszorszagban biztosan okes, de igy magyar fullel hallva, nekem nem tetszik. Biztos nem adnam a gyerekemnek, hogy aztan agyonra szekirozzak az iskolaban!
2020. máj. 26. 16:56
9/17 anonim válasza:
Magyarországon ne, ha a szülők nem szlávok.
2020. máj. 26. 17:01
10/17 anonim válasza:
Putyin.
Nem adnam gyereknek, mindenki Putyinra aszocial.
Ez olyan mintha Adolfot adnal. Na vajon kire aszocial?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!