Semmi motivációm az élethez?
Figyelt kérdés
Általános iskola 4.osztálya óta folyamatosan bántottak,megaláztak,a gimiben pedig annyira eldurvult a helyzet,hogy öngyilkossági kísérletem volt,de sajnos nem jött össze.Gyerekkorom óta járok pszichológushoz,később már pszichiáterhez is jártam,többet is próbáltam.Gyógyszereket szedek régóta,többfajtát is próbáltam,de semmi eredmény.Minden munkahelyemet otthagytam,mert mindig piszkáltak és egy idő után már nem bírtam,jelenleg munkanélküli vagyok.27 éves lány vagyok,de még szűz,sose volt pasim,egyetlen egyszer sem udvarolt senki,pedig nem tartom magam csúnyának,átlag vagyok szerintem,de ha még valami csoda folytán udvarolna is valaki,akkor se lenne belőle semmi,mert én nem fogok gyereket vállalni,a legtöbben meg akarnak gyereket.Ha még le is szólítana valaki,akkor sem nagyon tudnék beszélni,mert csendes vagyok,nincs is nagyon témám,csak két dologról tudnék beszélni,a pc játékokról vagy Japánról(ezek érdekelnek).Semmi sem okoz már örömöt úgy érzem,minden egyhangú.Ha belekezdek valamibe abba is hagyom hamar,mert minden motivációmat elveszítem,mert tudom,hogy nem sikerül semmi se.Például japánul kezdtem tanulni(netről),de abba is hagytam,mert úgyse tudom megtanulni.Mindent negatívan látok,a motivációm gyorsan eltűnik.Tudom,hogy az önsajnáltatással nem megyek semmire,de semmi se tud motiválni,nem látok semmi szépet az életbe,jövőbe.Van valami módszer,hogy hosszútávon motivált tudjak maradni?Egy elég elérhetetlen célt kitűztem magamnak(Japánban szeretnék élni),de semmi reményt nem látok rá,oda nem olyan könnyű letelepedni(kivéve,ha angol tanárnak mész,de nem tudok angolul,meg nagyon taszít a tanár munka).Egyszerűen csődtömegnek érzem magam(az is vagyok),szerintem súlyos depresszióm van a fentiek miatt,de a szakemberek nem tudnak segíteni,hogyan változtasak a motivációhiányon?hogyan láthatnám szebbnek a jövőt?2020. máj. 15. 19:14
1/3 anonim válasza:
A Te esetedben tényleg először a személyiségeden, a kommunikációs készségeiden kell fejleszteni, úgy sajnos nem sok boldogság vár rád, ha nem tudsz kapcsolódni a társadalomhoz...
2/3 anonim válasza:
Eléggé be vagy zárkózva és ez a fő probléma. Legyél nyitott a világra, fedezd fel az embereket, a helyeket. Új érzésekre, élményekre van szükséged ami kicsit kimozdít ebből az ingerszegény környezetből..
3/3 anonim válasza:
Ezek szerint a PC-játékokon és a mangákon kívül semmit nem ismersz a világból, jól értem? Ha másról nincs ismereted, amiről beszélj. Amíg ezekkel fel nem hagysz, így fogsz maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!