A fiatalok (20-30 év) kb. hány százaléka kaphat a szülőktől saját lakást Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tehát akiknek nem kell hitelt felvenniük, spórolniuk, hanem adott az ingatlan amibe beleköltözhetnek.2020. máj. 12. 10:44
31/46 anonim válasza:
Ezek szerint az ideírók többsége diszfunkcionális, mérgező családban él...??
A lepontozás miatt tartom marha érdekesnek...
LOL
32/46 anonim válasza:
Sokkal több család él látszat minta életet, mint amennyi kiderül, szóval el tudom képzelni, hogy több a mérgező család a valóságban, miközben kifelé mást mutatnak.
33/46 anonim válasza:
Mind a 4en? Hogyan?😯😯😯
Nálunk én kaptam lakást, haszonélvezeti joggal😂 Ha majd egyszer telket veszek vagy házat,az egy jó alap lesz hozzá.
34/46 anonim válasza:
Mi harman vagyunk tesok, de az ocsem meg kicsi, apamnak van kb 6 lakasa (kiadasra, plusz amiben elnek), en egyet megkaptam, de a hugom pl nem kapott semmit, mert apukam ugy van vele, hogy o vett nekem, hugomnak vegyen anyank. Anyam tulajdonaban is ket ingatlan van, de o nem all olyan szinten jelenleg, hogy neki tudjon venni, szoval ezt kicsit sohersegnek erzem, de nekem mindegy.
35/46 anonim válasza:
33, szüleim minden pénzüket ingatlanokba fektették, a válság idején bevásároltak, amikor lent voltak az árak.
36/46 anonim válasza:
Én nem kaptam semmit és nem is segítettek. :D
37/46 A kérdező kommentje:
Hát vannak itt "durva" kommentek... :D Legalábbis számomra.
Na mindegy, nem irigylem tőletek, legalább ti szerencsés csillagzat alatt születtetek.
2020. máj. 12. 15:18
38/46 anonim válasza:
30 vagyok, igen, én szerencsés vagyok, de a szüleim egy Isten háta mögötti falucskából származnak, egy étkészleten kívül semmivel sem tudták a szüleik támogatni őket, mindent ketten együtt értek el. Ilyen szempontból ez nem szerencse, hanem kemény munka kérdése.
39/46 anonim válasza:
34 vagyok, az en anyam sem kapott semmit a szuleitol, az anyja elmebajos, az apja meg alkesz volt, 18 evesen anno mar inkabb ferjhez ment es megszulettem en, mert annyira vagyott valami stabil, normalis csaladra. Aztan elvalt es rajott, hogy inkabb karriert epit, mert csak magara szamithat. Ez ossze is jott neki valamilyen szinten, milliomos ugyan nem lett egyelore, de a szakmajaban eleg elismert. Apam csaladi hattererol nem tudok sokat, de az biztos, hogy lakast o sem kapott, tudtommal szolgalati lakasa volt az anyjanak es ennyi. Amikor picik voltunk es meg egyutt voltak a szuleim, alberletben laktunk mindig. Viszont o meg ugy tanult tovabb, hogy olyan munkaja lett, amilyen, es most ott tart, ahol. A lakasokat az elmult par evben vette, 60 eves lesz nemsokara, gondolom tartalekolt rendesen.
40/46 anonim válasza:
A szüleim nem tudtak annyit tartalékolni, hogy lakáshoz juttassanak minket tesómmal. Mindketten közalkalmazottak, anyám pedagógus, apám mérnök, igaz, vezető lett, és jó a nyugdíja is, meg jól keresett vezetőként, ismert szakember, még most is hívják, nem csúsztak bele a devizahitel spirálba, nem költekeztek, sőt, de azért annyit nem tudtak összespórolni, hogy tesómnak és nekem 1-1 lakást tudjanak venni. Lehet, hogy egy Isten háta mögötti faluban tudtak volna, de Budapesten (őket a munka hozta ide, tesómmal mi már itt nőttünk fel) ezt nem tudták megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!