Feljelentheti valaki vagy kaphat buncselekmenyt olyan ember aki a sajat hazat gyujtja fel direkt es nem keletkezik mas embernek kar? Vagy ha felrobbantja a sajat hazat? :D
Robbantani csak erre szakosodott cég robbanthat, különleges engedélyek birtokában, ha más bontási mód nem lenne lehetséges, vagy kifizetődő.
Meglehetősen drága megoldás.
Ha a puszta közepén van egy tanyád, harminc (akárhány) kilométeres sugarú körben senki, csak te és a házad, akkor sem gyújthatod fel.
Pontos törvényhelyet én nem tudok, de majd valaki ír, ha nem csak unatkozol
(Szerintem nem érdekel igazán.)
Nem unatkoztam,hogy ezt leirtam,csak ez tenyleg kivancsiva tett,hogy van egy telked vagy hazad vagy kocsi stb nem gyujthatod fel,pedig sajat penz van benne sajat tulajdon es a sajst tulajdonnal se lehet mindent megcsinalni:D
Csak erdekelt a tema,de koszi a valaszt megy a zold pacsi;)
Hát ez attól függ ki vagy.
Annak idején Palotásnak kigyulladt a szolgálati Trabantja, és benne égett az összes áfás számlája meg a könyvelése, meg minden céges irata.
És nem lett belőle semmi.
De gondolom te ezt büntetlenül nem csinálhatnád.
Neked nincsenek olyan jó ügyvédeid, mint neki voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!