Orvosként elfogadhatóak-e a fülpiercingek?
A jobb fülemben van egy helix és egy rook piercing, illetve egy fülbevaló. A bal fülembe szeretnék egy industrialt és egy daithot, ezen kívül itt is van egy fülbevalóm.
Ez elfogadható orvosként vagy valószínűleg ki kéne vennem?
Ott gyakorlatilag akár kigyúrt, szénnétetovált, agyonpiercelt, raszta hajú idióta is lehetsz, a kutyát nem érdekli.
Egyébként én is az leszek, most fogok szakvizsgázni. Hülye döntés, itthon semmibe veszik az orvosokat, minket meg pláne, itthon aki nem hadonászik szikével az az emberek szemében nem orvos.
Utolsó!
Persze mert mi elmegyünk hozzátok hasmenéssel meg hányással erre ti felírjátok a széntablettát meg a kamillateát, jöttök azzal, hogy vírus, ki kell pihenni, közbe meg mikor már késő, kiderül, hogy valami komolyabb betegség áll a háttérbe aztán ott pusztulok bele. Ti meg röhögtök a markotokba.
Lázra is olyan tanácsokat tudtok adni ami fent van az interneten szóról szóra. Nem a webbetegről magoljátok a tételeket az egyetemen véletlenül?
Szerintem ez már túlzás. Természetesen lehet valaki jó orvos piercingekkel, tetkókkal, akármivel. Csak sajnos az egyetemen nehéz dolgod lenne, a tanárok nem szeretik az ilyesmit, biztos meg lennél különböztetve, akár tudod az anyagot akár nem. Ha nagyon meg akarod őket tartani, akkor a helyedben én órákra, gyakorlatokra, vizsgákra kivenném őket (gondolom, ki lehet, nem értek hozzá), szabadidőmben meg úgyis azt csinálok, amit akarok. Mondjuk abból nem sok van, de hát ez az orvosi velejárója. Munkahelyen meg vagy elfogadják vagy nem. Vannak szigorúbb és elnézőbb helyek, vannak betegek, akik emiatt nem akarnák, hogy ellásd őket.
Én mondjuk nőként mindig imádtam a színes körmöket, vagy a kiengedett, szép, vasalt hajat. De sajnos, mivel műtétes szakmát szeretnék választani, így ezekről a kedvelt dolgokról le kell mondanom. Nem lehet a körmömön lakk, mert azon nem hat a fertőtlenítő, a hajam meg kb állandóan sapka alatt lesz, összegumizva. De elfogadtam, mert jobban érdekel az, hogy orvos lehessek, hogy jól csináljam, amit csinálok, mint a külsőségek. Akár így is felfoghatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!