Orvosként elfogadhatóak-e a fülpiercingek?
A jobb fülemben van egy helix és egy rook piercing, illetve egy fülbevaló. A bal fülembe szeretnék egy industrialt és egy daithot, ezen kívül itt is van egy fülbevalóm.
Ez elfogadható orvosként vagy valószínűleg ki kéne vennem?
Lehet pár oktató be fog szólni vagy megjegyzést tesz vizsgán, de amúgy mindig van pár extrémebben kinéző hallgató és orvos is. Munkában a főnöktől függhet...
Kapásból 4 barátnőm ugrott be, akiknek több helyen ki van luykasztva a fülük, de még nem dolgozunk.
Orvos vagyok, szerintem orvosként az extrém kinézet nem megengedhető. Az, hogy tudsz-e így dolgozni más kérdés. Háziorvos vállalkozóként igen. Kórházi osztályon ha éppen nincs orvoshiányuk nem biztos. Nálunk anno főnököm volt olyan, hogy kollektív lecseszte a férfi kollégákat, mert megítélése szerint túl borostásak voltunk.
Én egyébként ha választanom kellene, hogy egy orvosi állásra a normálisan kinéző jelöltet vagy az agyonpiercelt exhibicionistát vegyem-e fel, alapból a másikat venném, orvosi szakmában nincs helye az exhibicionizmusnak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó, attól még, hogy pár fülbevaló van a fülemben nem vagyok egy beteg állat, valószínűleg észre se vennéd. ;) De ettől függetlenül neked is köszönöm a válaszadást!
Kit, mit, hogyan akarsz gyógyítani?
Steril területen (gondolok én itt pl. műtőkre) tilos ékszert, testékszert viselni. Egészségügyi kockázatot jelenet neked is, a betegnek is.
"Steril területen (gondolok én itt pl. műtőkre) tilos ékszert, testékszert viselni."
Ez így nem igaz. Amennyiben nem operál a kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!