Miért vannak elájulva sokan a karanténtól?
Eleg furcsa egy ido utan a bezartsag. Kicsit megviseli az egesz családot mar ennyi ideje es elegge nyugtalanok es stresszesek sokszor. Igazabol enis utalok emberek közé menni csak valahogy mégis felborult az elet 😒
21/L
Nekem viszont programokat, utazásokat, vizsgákat, külön órákat, találkozókat és ünnepléseket kellett lemondanom.
Mindenki magában indul ki, engem megvisel, mert annyi jobbat tudnék a bezártság helyett csinálni. Az meg még rosszabb, hogy a legtöbb barátomat és családomat már másfél hónapja csak Skype-on láttam.
20/L
Én pl. távkapcsolatban élek, és jó lenne végre találkozni a párommal, de az egyetemi távoktatást sem szívlelem.
Egyébként nekem sem volt túlzottan eseménydús a szociális életem, de néha jó volt kimozdulni, beülni egy moziba, színházba, elmenni egy-egy kiállításra vagy szimplán sétálni.
Fogadd el, hogy a legtöbb embernek nem elégíti ki az igényeit az, ha kizárólag a négy fal között töltheti az idejét.
Nem mindenki olyan, mint te. Van, aki pont az ellenkezője, és nem emberutáló.
Én pl. introvertált vagyok, és vam szükségem az itthon punnyadásra is, de ha huzamosabb ideig nem vagyok emberek között, előjön a depresszióm. Ezt ugye karantén előtt tudtam kezelni azzal, hogy eljártam moziba, színházba, kirándulni... de most nem tudok / félek... és azért érzem, hogy néha úgy beüt :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!