Titeket nem készít ki ez? Én érzékelem rosszul a
hozzáállást?
Figyelt kérdés
Azt látom a neten "jaj de jó, van időm magamra, alszom ameddig akarok, főzöm, sétálok, edzek otthon, hurrá!!"
Nincs állásom, nincs bevételem, a csekkek jönnek, ételt kell vennem.
Én éppen, hogy nem alszom..
2020. ápr. 24. 10:54
1/9 anonim válasza:
csak irigy vagy
2020. ápr. 24. 10:57
2/9 anonim válasza:
Nekem van munkám szóval nem aggaszt.
2020. ápr. 24. 10:57
3/9 anonim válasza:
Nekem azért fura ez a hozzáállás, mert az emberek egy nagy része most is dolgozik, vagy otthonról vagy bejár továbbra is... nekik nincs sokkal több idejük.
A maradék nagy rész meg elvesztette a munkáját, vagy ilyen-olyan fizetetlen módon van otthon, ők meg kétlem hogy annyira örülnének a helyzetnek.
Biztos vannak akik kapnak továbbra is fizetést de szabadidőként lehetnek otthon, ez viszont annyira szerintem nem általános.
2020. ápr. 24. 11:01
4/9 anonim válasza:
Mi több kollégámmal együtt bejárunk dolgozni, engem csak az bosszant az ilyenekben, hogy egyesek azt hiszik, mindenki otthon van, pedig nem.
2020. ápr. 24. 11:06
5/9 anonim válasza:
Engem nem készít ki, nekem x, hogy ki meddig alszik meg hol edz, meg mennyi ideje van magárA.
2020. ápr. 24. 11:08
6/9 anonim válasza:
Nem készít ki, mert nekem is megvan a munkám, elvagyok, bár szabadidőm nekem sincs sokkal több. Viszont el tudom képzelni, milyen lehet annak, aki azon aggódik, miből vesz kaját meg fizeti a számlákat, csak róluk kevés szó esik, csak azt mutogatják, xy celeb hogyan tölti a karantént, szegény.
Ha olyan helyzetben lennék, mint te akkor persze, hogy kiborítana, hogy más "gondtalanul ül" otthon és még a pénzt is megkapja érte. Jogos hogy kikészít, de aki nincs ebben a helyzetben, az úgyse fogja átérezni.
2020. ápr. 24. 11:09
7/9 anonim válasza:
Ilyenekböl én is csak azt látom mennyire ráérnek egyesek
2020. ápr. 24. 11:48
8/9 anonim válasza:
Nem készít ki. Ezt hívják irigységnek. Vagy téged esetleg egész nap az foglalkoztat, hogy a koronavírusos betegek hetekig a kórházban szenvednek fájdalmak közt, fulladozva? Nem, nyilván. Azzal vagy elfoglalva, ami téged érint: nincs állásod, nincs bevételed, jönnek a csekkek. Pedig van, aki szívesen cserélne veled. Na aki élvezi a helyzetet, azt meg az nem érdekli, hogy neked nincs munkád, mert az ő jelenlegi helyzete az, hogy élvezi a szabadidejét. Ez van, lefele mindenki szarik, még ha gonoszan is hangzik.
2020. ápr. 24. 12:19
9/9 anonim válasza:
Nem készít ki, én is tovább alhatok, nem kell reggel elkészülnöm, nem kell majdnem 1,5 órát utaznom. Munka előtt fél órával felkelek, reggelizek, rendbeszedem magam, és ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!