Ezek szerint létezik tökéletes gyilkosság?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ideje foglalkoztam krimikkel történetekkel. Olvastam rengeteget nyomozásokról. Igaz történetekről kúlönboző esetekről. Zodiákus, és még nyolc egyéb sorozatgyilkosokról olvastam. Mindeközben az évente eltűnt személyek listáját is követtem. Sok ember mondja hogy nincs tökéletes gyilkosság2020. ápr. 15. 20:37
21/26 anonim válasza:
Akkor egyetértünk!:) semmi baj ,lehet tenyleg rosszul fogalmaztam először.
22/26 Kiss Bela4 válasza:
Vannak profi gyilkosok, csak a rendőrség nem hiszi el. Jól csinálják, kihasználják a rendszer gyenge pontjait pl. hogy vidéken nincsenek rendőrorvosok a helyszínen, így ott elég nagy hibák előfordulnak. Kis ügyességgel elkövethető egy öngyilkosságnak álcázott gyilkosság. Beférkőznek idős emberek bizalmába, eladatják ingatlanukat, majd idős ember az átadáskor öngyilkos lesz. Felakasztja magát. Ott vannak a helyszínen, megtévesztik a helyszínelőket. A pénz nincs meg. A szomszédok azt mondják azért lett öngyilkos mert kiforgatták a házából. Tökéletes. Az elhunyt nem hallgatható ki, ők meg bármit mondhatnak, mi lett a pénzzel. Vagy hogy az elhunyt, depressziós volt babla…A helyszínelők nem rögzítenek nyomokat. Hibáznak. Onnantól kezdve a magyar rendőrség nem fog semmit sem tenni, mert el kellene ismerni, hogy hibáztak ha később jelentkezik a rokonság. Csak kicsit kell jó csinálniuk. Szerintem már jó párszor öltek.
23/26 Lazy Lover válasza:
Pl ott van a Móri ügy soha nem lesznek meg az igazi gyilkosok
24/26 A kérdező kommentje:
Egyébként visszatérve. Hogy a viharba ne lenne tökéletes gyilkosság? Vegyük példának a dél amerikai államokat. Azokban a gyenge államokban ha valaki kelő egy másikat az éjszaka közepén a pénzéért és nem veszik észre akkor ennyi. A rendőrség állami rendszere kalap szar. El fogják tusolni vagy ráhuzzák valaki másra politikai okokból a gyilkosságot. Szóval... kár volt feltennem a kérdést szerintem
2021. máj. 19. 10:12
25/26 Lazy Lover válasza:
ott van még szathmáry nikolett esete soha nem lesz meg a gyilkos
26/26 anonim válasza:
igazat adok a rendőrség alulfejlettsegére.
1991ben is még visszaadtak Konerakot Jeffrey Dahmernek (aki miatt össze volt verve, verzett a vegbele) ill. amikor épp vitte ki a maradvanyokat eltüntetni, elhittek az idiota(bocsi, szeretlek apa!!) történetet 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!