Ezek szerint létezik tökéletes gyilkosság?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ideje foglalkoztam krimikkel történetekkel. Olvastam rengeteget nyomozásokról. Igaz történetekről kúlönboző esetekről. Zodiákus, és még nyolc egyéb sorozatgyilkosokról olvastam. Mindeközben az évente eltűnt személyek listáját is követtem. Sok ember mondja hogy nincs tökéletes gyilkosság2020. ápr. 15. 20:37
11/26 anonim válasza:
A Zodiákus hagyott maga után nyomot, direkt a rendőrségnek. Ez 4 kódnyelvvel írt üzenet volt, amelyekből a mai napig csak egyet tudtak megfejteni.
12/26 A kérdező kommentje:
Bizony. És nem lehetett elkapni. De vannak kortárs tökéletes büntények is. Bőven ha utánna nézel :)
2020. ápr. 15. 20:55
13/26 anonim válasza:
Hiába nyitják újra ezeknek a régi ügyeknek az aktáját, már nem tudnak visszamenni az időben, hogy DNS mintát vegyenek például. számos gyilkosság ill. bűntény esetében pedig nem véletlenül nem derül ki soha a gyilkos személye a nyilvánosság számára. tökéletes gyilkosság pedig talán van, de a sorozatgyilkosok egyre bátrabbá válnak, így egész biztos, hogy egy idő után hibázni fognak. Vagyis ha 1-2 eset után abbahagyná, akkor talán sosem bukna le, de ezek nem tudják abbahagyni.
14/26 anonim válasza:
Szerencse kell h ne lásson meg senki
15/26 Lazy Lover válasza:
Igen létezik ha ismered a krimi világát akkor tudnod kéne.....
16/26 anonim válasza:
Szerimtem is létezik tökéletes gyilkosság sajnos... De ehhez kell némi intelligencia és szerintem némi szerencse is az elkövetőnek. Pl : Jonbenét Ramsey ügy amikor a család barátait plusz csomo embert beengedtek a rendörök akik összejártak/tönkretették a helyszínt. Többen is gyanúsak voltak de nem lett meg ki tette ha gondolod nézd meg youtubeon, persze ha még nem láttad :D
17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat :)
2020. ápr. 15. 21:50
18/26 anonim válasza:
#16 Nem szeretem senkire ráerőltetni a saját véleményemet, de több mint gyanús, hogy a bátyja ölte meg véletlenül. Csak fejbe akarta verni bosszúból, de sajnos baleset lett belőle. Aki jól ismeri az ügyet, annak úgyis világossá válik, hogy mi a helyzet. Egyébként szerintem is létezik tökéletes gyilkosság, de nagyon ritka. Sok esetben csak azért nem derült ki a tettes neve, mert a pénz nagy úr, vagy csak fejletlen eszközök voltak még akkoriban.
19/26 anonim válasza:
#18 Szerintem is a bátyja volt a szülők meg nem akarták őt is "elveszíteni" ezért eltusolták az ügyet amikor áthivták a barátokat hogy összejárkálják a helyszínt de ez a saját véleményem :) Persze azt is tiszteletben tartom ha te máshogy gondolod!:)
20/26 anonim válasza:
#19 Én is így gondolom, csak olyan volt, mintha azt hinnéd, hogy valamelyik "külsős" tette, de akkor én értettelek félre, bocsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!