Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tudom támogatni a koronavi...

Hol tudom támogatni a koronavirus áldozatait?

Figyelt kérdés
Nagyon sok felesleges pénzem van,nem tudok vele mit kezdeni..
2020. ápr. 15. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Miért érzem úgy, hogy csak kamuzol? 🤔

Ha annyi felesleges pénzed lenne, akkor nem itt gyűjtenél ötleteket az adakozáshoz, hanem átutalnál a kórháznak valamennyit.

2020. ápr. 15. 11:59
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 11:59

Miért kamuznék? Miért ezen az oldalon nem lehet kérdezni? Úgy tudtam ez az oldal zzért van.

2020. ápr. 15. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez csak egy nagy KAMU!
2020. ápr. 15. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert az írásképedből és a fogalmazásodból nem az jön le, hogy intelligens vagy, tele pénzzel. Ráadásul rengeteg hely van, ahova adakozhatnál, elég lenne csak felhívni egy kórházat és megkérdezni, hogy mire lenne szükségük.

Ezért tűnik kamunak az egész. Én pl.viszek több kórházba rendszeresen ezt-azt. Mégsem írtam ki az oldalra, hogy mit kezdjek a felesleges pénzemmel, hanem feltaláltam magam.

2020. ápr. 16. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt már írtad, hányszor sütöd még e!?
2021. jan. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!