Szerintetek mi lesz a sok feleslegesen felvásárolt élelmiszer sorsa?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 12:27
2/11 anonim válasza:
Milyen élelmiszerekről van szó ?
3/11 anonim válasza:
Kuka, ez már most is megy. Példa:
4/11 anonim válasza:
Aki tudatosan vásárolt olyan szavidejű termékeket választott, amit kèsőbb is fel lehet használni étkezési célra.
5/11 anonim válasza:
Attól függ, ki mit vett.
Én pl. egy gramm feleslegeset nem vettem, amit később fel ne tudnék használni.
6/11 nemaRendőrség válasza:
Lisztet vettem 5 kilót, de már elfogyott.
Ráment vettem 20 csomaggal, de az örökké jó.
Tejet vettem 7 litert, még van három, de fél évig jó.
Tésztát vettem 10 kilót, örökké jó.
Fagyasztóban a hús örökké jó, de már kezd elfogyni.
Ami nem fogy az a paradicsompüré, az is jó még egy hónapig
8/11 anonim válasza:
A tartós termékek sokáig elállnak, a többi esélyes, hogy kuka. A WC papír nem romlik, de a lisztbe beköltöznek a rovarok, ha sokáig állni hagyják.
9/11 anonim válasza:
6os az azért erős tulzas hogy orokke jo a fagyasztott hús :) nem kötekedés nézz utána tényleg így van.
10/11 anonim válasza:
Ki fogják dobni. Az ész nélkül halmozó típus nem arról híres, hogy megszánja azokat, akik elől felvásárolta a fél Tescót és ad nekik a feleslegéből; inkább kidobja az egészet, mert azt vallja, hogy senkinek sem jár ingyen segítség, felőle aztán bárki éhen dögölhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!