Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tudom támogatni a koronavi...

Hol tudom támogatni a koronavirus áldozatait?

Figyelt kérdés
Nagyon sok felesleges pénzem van,nem tudok vele mit kezdeni..
2020. ápr. 15. 10:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Add nekem
2020. ápr. 15. 10:14
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Támogass kórhazakat ha szeretnél. Maszkot kesztyűt vagy valami. Lehetőleg felszerelést próbalj venni, vagy szeretetszolgálatoknak kaját. De jobb ha tudod hogy a nagy része gettófalukba fog menni a szegény elnyomott kissebbségeknek.

De azért sok sikert.

2020. ápr. 15. 10:17
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Az áldozatok alatt a meghaltakat érted...? VAgy kit tekintesz áldozatnak?
2020. ápr. 15. 10:20
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom a gyászoló csaladokra vagy hasonlókra gondolt de azokat nem igen lehet. Szerintem az járható amit írtam, de lehet van valakinek jobb ötlete. Kettes voltam.
2020. ápr. 15. 10:21
 5/15 A kérdező kommentje:
gyászoló családokra is meg kórházokra is gondoltam..
2020. ápr. 15. 10:37
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

Csinalj egy ceget, ami nem foglalkozik semmivel ... a dolgozok bemennek semmit csinalni, Te pedig adsz nekik tisztes fizetest. Esetleg a felvetelnel kikotheted, hogy csak koronavirus aldozatok jelentkezeset varod.

Aztan ha elmult ez a nyavaja, eladhatod a jol prosperalo semmit-tevo cegedet es kereshetsz uj elfoglaltsagot a penzed szorasahoz.

2020. ápr. 15. 10:51
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Azt mondjak, az egesz orszag erintett mar a korona virussal ... menj fel az egbe egy holegbalonnal amilyen magasra csak tudsz es kiscimletekben szord ki a penzed. Nagy valoszinuseggel sok helyre eljutna a segitseged, par perc alatt beterithetned a fel orszagot.
2020. ápr. 15. 10:58
 8/15 A kérdező kommentje:

ma 10:58

ez jó ötlet,de a hő légbalom lassan megy,azért az egész országot amire bejárná hát addigra vége is lenne a járványnak.Mert kb mikorra érnék fel vele pestre?

2020. ápr. 15. 11:03
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Én gofundme-n szoktam támogatni kampányokat néha. Nem szeretek kétes alapítványoknak adakozni, inkább közvetlen oda menjen a pénz, akinek nagy szüksége van rá. Követni szoktam, épp mi történik azzal, akit támogattam, pl. jó látni, hogy a cica, akinek a műtétjéhez kellett pénz, egy évvel később egészséges és a gazdi rendszeresen posztol róla képeket, ilyenkor úgy érzem, abszolút megérte. :) Jó látni, hogy a pénzem jó helyre került.
2020. ápr. 15. 11:12
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
vegyél egy kupac (jó minőségű) laptopot, tabot, internet sticket, fejhallgatót, és keress egy alapítványt hogy osszák szét az iskolás gyerekeknek
2020. ápr. 15. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!