Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek idén megtartják a...

Szerintetek idén megtartják a fesztiválokat vagy felesleges bérletet venni rá?

Figyelt kérdés
Most szeretnék a Campus fesztiválra bérletet vásárolni, de majd csak júliusban lesz. Sokan azt mondják inkább meg sem veszik, úgy se lesz belőle semmi, de azért júliusig millió idő van és mivel árulják a jegyeket valószínűleg ők is arra készülnek, hogy meg lesz tartva. Van itt olyan, aki mostanában vett bármilyen nyári fesztiválra jegyet?
2020. ápr. 8. 10:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
30: Nem mind, de sokan vannak ilyenek.
2020. ápr. 8. 16:01
 32/44 anonim ***** válasza:
23%
#29 A "jelenlegi helyzet" annyiban érint ha érdekel hogy önkéntes vagyok az önkormányzatnál és meló után NEM sarki késdobálóba megyek meginni az 5liter sört meg a 5felest ahogy te hiszed, hanem vacsorát hordok vagy 3o családnak INGYEN. De gondolom neked elképzelhetetlen hogy aki fesztiválra vagy koncertre jár az nem okvetlenül a sárban fetrengve akarja magát össze okádni, hanem csak simán ki akar kapcsolódni. De biztos vagyok benne hogy "ebben a helyzetben" te 0-24ben maszkot varrsz vagy bevásárolsz öregeknek ugye? De javíts ki ha tévedek!
2020. ápr. 8. 16:34
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
32: Bocs, de nem értelek, mert zagyva, amit írsz. Te most melyik oldalt pártolod? Mert én azt, hog minél előbb keződjenek a fesztiválok, hogy mehessek bulizni. De ez a többi hozzászólásomból szerintem egyértelműen kiderül.
2020. ápr. 8. 16:40
 34/44 anonim ***** válasza:
A 29-esemet meg nem értem, miért kell lepontozni. Levázoltam benne egy embertípust. Kinek nem inge, ne vegye magára!
2020. ápr. 8. 16:41
 35/44 anonim ***** válasza:
Jaaa már vágom! Félreértettem 67% :) Sörolimpián meg vagy hívva egy körre! Már ha megtartják...
2020. ápr. 8. 16:41
 36/44 anonim ***** válasza:
Na várjunk, te ugyanaz a 72%-os vagy, aki a 28-as kommentet írta? Mert akkor valamit alaposan félreérthettél. Én a 29-esemmel helyeselem amit írsz, egyetértést fejezek ki egy plusz példa felhozásával.
2020. ápr. 8. 16:44
 37/44 anonim ***** válasza:
35: Honnan tudod, hogy bérletem van oda? :O :)
2020. ápr. 8. 16:47
 38/44 anonim ***** válasza:
Igen a redőnyös is én voltam:) Bazz ha van bérleted akkor most már meg kell igyunk valamit!
2020. ápr. 8. 16:50
 39/44 anonim ***** válasza:

38:(Ráadásul külföldön élek, augusztus második felében látogatóban lennék otthon. Durva, hogy pont beletrafáltál, mert még csak nem is a nagyobb fesztiválok egyike. :) )

Jelenleg még ők is úgy vannak vele, hogy megtartják. Azért bízom benne, mert ez ugye ízig-vérig magyar fesztivál, csak magyar fellépőkkel, tehát nem igényel akkorra előszervezést, hogy már 2-3 hónapra előre döntsenek.

2020. ápr. 8. 16:54
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Na ha lesz a Sörolimpia akkor TCS koncert előtt (az tuti lesz) fél órával, a sátor jobb oldalán a színpadi kijáratnál leszek zöld fejkendőben készen arra hogy teljesítsem a meghívást! Tartom a szavam, nem vagyok hang ember!
2020. ápr. 8. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!