Szerintetek idén megtartják a fesztiválokat vagy felesleges bérletet venni rá?
Az a gond, hogy még ha szerencsés esetben le is megy a nagyja addig (annyira, hogy egyénileg kirándulgatni/mászkálni lehessen, meg kinyisson ez-az), ezekkel a fesztiválokkal és minden más tömegrendezvénnyel erősen ajánlott még jóideig várni, hiszen nagy a zsúfoltság és sok a külföldi ezen nemzetközi rendezvényeken, és a járvány alakulása pedig országonként eltérő.
Én csodálkozok is, hogy még nem jelentették be ezek (ide értve még: Volt, Sziget, Sound, és bár nem fesztivál de ide sorolható a F1-Magyar nagydíj is) elhalasztását/törlését.
Szerintem el fognak maradni.
- fene tudja, meddig tart a járvány
- ha már "vége" is, és vissza is lehet térni a normál életbe, nem biztos hogy egyből ajánlottak a tömegrendezvények
- még ha ajánlott is, nem hiszem hogy olyan nagyon sokan akarnának menni, erre a szezonra szerintem egyszerűen értelmetlen ilyen rendezvényt szervezni, kevés lesz az érdeklődő (mi is csináltunk volna egy kis rendezvényt munkahelyen még mielőtt korlátozások jöttek volna, de hamar elhalasztottuk mert sorra mondták vissza a vendégek, senki nem akart tömegbe menni attól függetlenül, hogy szabad lett volna)
Ez az idény offos. A húzónevek külföldiek, azok meg szerintem maradnak a seggükön, de ha koncertet is adnak max országhatáron belül. Azért még senki nem fog több tízezeret kiadni, ha nem jön el a kedvenc bandája. Természetesen ha meg is tartanak fesztiválokat, a műsorváltozás jogát a szervező fenntartják, szóval azért nem lehet vergődni, a szervező korreltségén múlik, hogy visszaadják e a pénzt.
Amúgy ha ha idén bárki szervez bármit azt csak hazai zenekarral érdemes és nagyon limitált létszámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!