Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit fogtok Nagypénteken és...

Mit fogtok Nagypénteken és Húsvét hétfőn csinálni, mi lesz a program a hosszúhétvégén?

Figyelt kérdés
Szokásos locsolkodás, vagy wellness? Március 15 vasárnap volt, gondolom mindenki várta már, hogy legyen némi munkaszüneti nap.
2020. ápr. 5. 18:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
25%
Az az ostoba, aki nem érti a cseppfertőzés lényeget, es komolyan azt hiszi, hogy elkapja a vírust úgy, hogy meglatogatja a rokonait, akik ki sem.mozdulnal otthonrol
2020. ápr. 5. 21:52
 22/33 anonim ***** válasza:
91%
Ja nyílván jó ötlet ebben az időszakban nagy partikat rendezni :)
2020. ápr. 5. 23:35
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha süt a nap,kifekszek a nyugágyamra.Ha nem süt,akkor is kifekszek,és nézegetem a Clash of Clans-ot a telefonomon,indítok pár támadást.
2020. ápr. 6. 01:57
 24/33 anonim ***** válasza:
68%

Mégis ki beszélt itt nagy partykról?

Mellesleg ha rendezel egy partyt, és te meg a barataid3 is betartottátok, hogy csak a legszükségesebb helyre mentetek az elmúlt 1 hónapba, azaz heti 1x boltba stb., akkor 0% esélye van, hogy bárki is elkapja közületek. Felesleges félreértelmezni ezt a maradj otthon mizériát, nagyon úgy néz ki, hogy itt a gyakorin több a h.lye, mint gondolnánk

2020. ápr. 6. 06:58
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagypénteken kimegyek egyedül a telekre és rendbeteszem.

Húsvétkor otthon ülünk a gyerekkel. Szerencsére most nem kell elmenni meglátogatni az anyósékat.

2020. ápr. 6. 07:09
 26/33 anonim ***** válasza:
29%

De jó lenne egy kis kéktúrával egybekötött wellness! Csak nincs miből, nincs kivel és nincs mikor, mert hülye fejjel egy jó nehéz esti egyetemi képzést kezdtem el, amit már megbántam. Engem ezek után sajnos nem a jelenlegi helyzet hátráltat. :(

Egyébként gyanús nekem, hogy a kijárási korlátozás aprilis 11-ig tart. Szerintem szigorúbb jön utána.

Ha mégse, akkor elmegyek futni, ezen kívül tornázni, növényeket pesztrálni, a lépcsőházból valószínűleg mostmár ki is teszem az erkélyre. Biztos rengeteget kell tanulni is.

2020. ápr. 6. 07:48
 27/33 Metionin ***** válasza:
A péntek nekem átlagos nap lesz, fogok dolgozni meg sportolni mint minden egyes hétköznap. Hétvégén pihenek, takarítok, főzök, rajzolok, olvasok. Egyébként sem ünneplek húsvétot, ha nem lenne vírushiszti akkor is pl. sétálni mentem volna ki.
2020. ápr. 6. 16:57
 28/33 anonim ***** válasza:
20%
Jó poén. Annyira belebolondultam ebbe az egész tébolyba, hogy én ma tudtam meg, hogy a héten már húsvét...Pedig az egyik kedvenc ünnepem. Itt vagyok egy igazi szar, putri helyen, sem normális kaja nem lesz, sem sütemény, nem lehet kapni semmit, az idióta emberek felvàsàroltak MINDENT hetekkel ezelőtt. Ja, és kijárási tilalom van. A melóhelyem megszűnt már közel egy hónapja. Megöl az unalom, sem tanulni nem tudok, sem dolgozni, egész nap az agyhalott szomszédok veszekedését, kalapàlàsàt, fúràsàt, és ba szàsàt hallgatom. Ugyanez lesz valószínűség húsvétkor is. Hurrá!
2020. ápr. 8. 19:42
 29/33 anonim ***** válasza:
77%
Utolso egy idegbeteg🤣🤣
2020. ápr. 9. 07:58
 30/33 anonim ***** válasza:
49%
Te is az lennél a helyemben...
2020. ápr. 9. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!