Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit fogtok Nagypénteken és...

Mit fogtok Nagypénteken és Húsvét hétfőn csinálni, mi lesz a program a hosszúhétvégén?

Figyelt kérdés
Szokásos locsolkodás, vagy wellness? Március 15 vasárnap volt, gondolom mindenki várta már, hogy legyen némi munkaszüneti nap.
2020. ápr. 5. 18:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%
3 napos túra a bükkben
2020. ápr. 5. 18:47
 12/33 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem lesz szigorúbb korlátozás, akkor legalább két nap elmegyünk a feleségemmel túrázni valamilyen kihalt útvonalra (tegnap is voltunk, egy család, egy idős pár és egy kutyás férfi volt összesen, akiket nap közben láttunk, mindegyiket nagy távolságot tartva kerültük). Az idő többi részében én egy online tanfolyamon fogok tanulni. Ha nem lehet majd menni túrazni, számítok rá, hogy a potenciális rokonlátogatók miatt bevezetnek valamit, akkor itthon tanulás, plusz némi filmnézés, játék, sörözés az asszonnyal, vagy online pár haverral, esetleg családdal.
2020. ápr. 5. 18:57
 13/33 anonim ***** válasza:
65%
10es eddig is telibe szarták , hogy mit csinálok őrzöm a házat és élvezem a szomszédok bulikáját
2020. ápr. 5. 19:03
 14/33 anonim ***** válasza:
27%
énis telibe lesz arom már a #maRadJoTthon f aszságot, 10 napig birtam elég volt. nekem senkise mondja meg mit csináljak.
2020. ápr. 5. 19:07
 15/33 anonim ***** válasza:
96%
Csütörtökön nagytakarítás, Péntek kalácssütés, húsvéti dekorációk kirakása, szombaton tojásfestés, este Szentelt ételek elfogyasztása. Vasárnap délelőtt megnézem tv-ben az ünnepi Szentmisét, utána pihenés, kertünkben a szabadban leszünk. Hétfőn pihenek, olvasgatok. Kedden megyek dolgozni.
2020. ápr. 5. 19:21
 16/33 anonim ***** válasza:
32%

Ünnepnaptól függetlenül meg kellene nézni hajnalban a piacot, azt mondják felénk vevő csak mutatóban van, áru viszont rengeteg.

Ünnepnap ide vagy oda, rá fogok nézni a munkámra, esett-e be sürgős kérés.

Egyébként kertezés lesz és fotózás, de lehet, bevadulok és akkor hívót és fixírt fog hozni a nyuszi.

Ha valaki személyesen jön locsolkodni, elásom.

2020. ápr. 5. 19:50
 17/33 anonim ***** válasza:
95%
Ne feledje senki se, hogy a hosszú hétvégén ugyanúgy fertőz a vírus, mint munkanapokon. Ha sok ember van együtt, könnyebb a vírus dolga!!!
2020. ápr. 5. 19:52
 18/33 anonim ***** válasza:
94%

Családdal összejárogatás biztos, hogy nem lesz, mi betartjuk a szabályokat. Örülök, hogy végre nem kell elmenekülnöm otthonról a locsolkodók elől, és nyugodtan tölthetem ezt a hosszú hétvégét, amióta pénzért kezdtek járni, nem szeretem ezt a hagyományt.

Egyébként lesz kolbász, sonka, kalács, készítek sárgatúrót.

2020. ápr. 5. 19:56
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze, majd jól körbeviszem a koronát az öreglányoknak a famíliában!

Kuksolás itthon és a pár km-es körzetben, mint minden hétvégén, mi más lenne?

2020. ápr. 5. 21:26
 20/33 anonim ***** válasza:
96%
Durva, hogy egy ilyen apró közösségben is (gyakorikérdések) mennyire jól látható, hogy mennyivel több az ostoba ember, mint az értelmes :(
2020. ápr. 5. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!