Ha van egy 'üres' napod, mit kezdesz vele?!
Mármint olyan, amikor nincs semmi kötelező dolgod.
Ha nagyon rég nem volt már ilyen, akkor se ezt írd légyszi, hanem engedd el kicsit a fantáziád!
Ha ugyanazt csinálnád, mint az összes többi napodon, akkor írd le pls, hogy az hogy néz ki!
Nem kell nagyon részletesen, egy-két címszó is jó, de ha hosszabb, annak kifejezetten örülök.
Köszi minden válaszolónak!
Mivel havi 300+ órát dolgozom, és mellette lakásfelújítok is, plusz a párom kutyáira vigyázok, így ha van egy üres napom akkor PIHENEK.
Alszom, filmet nézek, eszem egy jót, olvasom / írom a gyakorit, egyéb közösségi médiát...
Ha üres napomon esetleg kicsattannék az energiától és a tettvágytól akkor edzeni kezdek.
Változó. Ma egész nap a gép előtt döglöttem, tegnap viszont kimentünk a barátnőmmel és elkezdtük rendberakni a kertet. Én megmetszettem néhány rózsámat, ő a szőlőket, kihúzgáltuk az előző tulaj karónak csúfolt tankcsapdáit, meg kiírtottam az elbozótosodott birs, meg mogyoró egy részét.
De nemreg újrakezdtem a makettezést, meg cosplay ruha készítést, csak sajnos az egy-két nap után abba is maradt, mert se energiám, se helyem nincs rá.
Emellett kéne keresnem egy bontott motort a kocsiba és kicserélni rá a mostanit, mert az már az utolsókat rúgja.
Szóval tudnék mit csinálni, csak per pillanat eléggé lefáraszt a hetköznapi meló.
Az a baj, hogy munka, tanulás és nagyfokú stressz miatt olyan szinten kimerült vagyok, hogy sokszor 30 perc sporton kívül alvás és céltalan netezés, semmi más.
Ha valamicske energiám maradt, akkor 30-45 perc sport, főzés, valami kreatív hobbi és némileg célzottabb netezés. Tehát nemcsak ide-oda kattintgatás, hanem pl rákeresek egy érdeklődési körömre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!