Nem lesz az olyan embernek üres az élete, aki nem, vagy csak alig jár el bulizni? Mire fog emlékezni később?
Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 20:57
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Aki azt hiszi, hogy a buli mértékben lehet mérni az élet tartalmasságát, az végtelenül együgyű.
2/13 anonim válasza:
Emlékezhetek kirándulásokra, utazásokra, társas délutánokra, a szobrokra, rajzokra, amiket elkészítettem, a beszélgetésekre, a filmre, amit együtt néztünk családommal, barátaimmal, sétákra, hülyéskedésekre a parkban, egy rögtönzött focimeccsre vagy kidobóra, közös vásárlásra, játszótéren bandázásra... soroljam még?
3/13 A kérdező kommentje:
"a szobrokra, rajzokra, amiket elkészítettem"
"a filmre, amit együtt néztünk családommal"
"hülyéskedésekre a parkban"
"közös vásárlásra"
Ne haragudj, de ez iszonyat lúzerség. :D
2020. febr. 8. 21:21
5/13 anonim válasza:
Nem, mert lehet olvasni, művelődni, tanulni, képzésre járni helyette.
6/13 anonim válasza:
Sokkal üresebb azoknak az élete akiknek bármi nemű kikapcsolódás, szórakozás kimerül abban, hogy "oszt vótá fenn szombaton?"
7/13 anonim válasza:
Szerintem annak az embernek üres az élete, aki ráér olyanokon filozofálgatni, hogy aki nem jár bulizni az mire fog majd emlékezni. Na ez looserség!
8/13 anonim válasza:
Inkább az a lúzerség, hogy képtelen vagy elfogadni, hogy másoknál mások számítanak értéknek, mint a te k_urva laza bulizgatós kis életmódod.
9/13 anonim válasza:
A rengeteg ökörködésre a haverokkal, barátokkal, munkatársakkal, a közösen megnézett filmekre, sorozatokra, zenékre, történetekre, és még sok más, emlékzetes dologra.
10/13 anonim válasza:
Mi a lúzerség abban, hogy valakinek nem az üres bulizgatásról szól az élete, hanem az alkotásról és a tartalmas társalgásról, közös programokról?
Aki végigbulizza a fiatalkorát mire fog emlékezni?
Meséli maj az unokának, hogy képzeld, minden szombaton ittunk és csapattuk a haverokkal? Hogy minden szombat erről szólt?
Nem olvastam semmit, nem láttam világot...
De cserébe minden szombatom ugyanazzal telt, buliztam, mint állat.
Na ez a lúzerség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!