Gyermektelen, szingli, dolgozó fiatalok! Ti mit szoktatok csinálni munka után és hétvégén?
Most persze kicsit korlátozva vagyunk a korona miatt... :D De egyszer, reméljük hamarosan helyreáll megint a világ rendje. :)
Megelégeltem, hogy semmi másból nem állnak a napjaim, csak hogy negyed 5-re hazaérek a munkából és internetezek, sorozatot nézek, ráadásul ezek ritkán építenek, inkább csak kikapcsolódásnak kéne lennie, de nem ennyiszer.
Párkapcsolatom nincs, barátom se sok, de velük is heti vagy kétheti egyszer találkozom. Esetleg valami sportra gondoltam, hogy elkezdhetném rendszeresebben, meg könyvet olvashatnék, de további tippeket várok tőletek. :) Ti mit szoktatok csinálni? Mi a hobbitok?
Úgy örülnék, ha olyan elfoglalt lennék, hogy este 10-kor csak bezuhanjak az ágyba, vagy lenne mondjuk havi egy hétvégém, amikor értékelném a pihenést és nem úgy érezném, hogy na, megint egy semmittevős nap, amit legszívesebben átaludnék, annyira unalmas...
Persze, könnyebb úgy elfoglaltnak lenni, ha egy egész családra főzöl és takarítasz utánuk, vagy párkapcsolatban vagy és vele csinálsz programokat, de egyelőre még magányos farkas vagyok :/
Én inkább este 6-ra érek haza, és este 10-kor olyan fáradt vagyok, hogy csak bezuhanok az ágyba. De ha nem feküdnék le akkor, nem lenne annyira pihentető az alvás, mert nekem ez az ideális idő az alvásra. Ezért se értem, miért állítják sokan, hogy napi 8,5, sokszor 9 óra munkahelyen rohadás mellett milyen sok szabadidőnk van. 4 óra, ebből se az egész szabad. Hát rengeteg. :D
Sajnos nálam úgy alakult, hogy konkrétan amióta dolgozó ember vagyok, azóta minden évben végeztem valamilyen tanfolyamot, autodidakta is tanultam , jogsit csináltam, más dolgom is volt. Így esténként és hétvégente TANULTAM, 2018-ban és 2019-ben nyáron is. Hétvégén nem csak magamtól, hanem a tanfolyamok közül 2 is olyan volt, hogy hétvégi. Egyik minden szombaton, másik minden második teljes hétvégén. Egy élmény volt tizenkettedszer is ébresztőre kelni kora hajnalban.
Ha mégis van szabadidőm, akkor:
- Szeretek csak úgy felkerekedni, elmenni az uszodába, 45 perc úszás, finn szauna, jacuzzi.
- Szeretek csak úgy felkerekdni és 20-40 km bringázás a városban.
- Szeretek elmenni fotózni. Otthon ugye válogatni, szerkesztgetni kell a képeket.
- Szeretek főzni.
- Sok növényem van és ezek bizony törődést igényelnek. Ha nem szánok rájuk időt, nem olyan szépek. :/
Heti 1-2 társas program az ideális nekem, 3 már fárasztó munka mellett.
Sörözés, forrócsokizás, kávézás.
Időnként szeretek bowlingozást, biliárdozást, túrát szervezni.
Nagyon vágyom arra, hogy heti egyszer eljussak az uszodába és rendszeresen eljussak boulder terembe is, ha emellé squash is társulna, akkor lenne igazán király.
Egyébként szeretek felnőtt színezőzni és süthető gyurmázni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!