30 felett dolgozó, önálló emberként gáz lakótársakkal élni albérletben?
Szerintem az gáz, hogy minden nap megkérdezed ezt valamilyen formában.
És igen, a nők ennyi idősen elvárják már általában, hogy egy férfi önálló, önfenntartó legyen. Ne pedig másokkal közösködjön. Ahogy ezt minden kérdésednél leírjuk újra és újra.
Szerintem egyáltalán nem gáz,én ezt inkább költséghatékonynak nevezném,tegyél férle pénzt is akkor már ha van rá lehetőséged,szerintem ezt én is így csinálnám csak mivel kamionos vagyok és jelenleg pár évig sokat fogok dolgozni így nincs értelme havi szinten 2-3 napra bérelni, egyébként ha úgy vesszük nekem is van lakótársam vagy is kollégámmal együtt járunk 1 kamionnal, egy bádogdobozban élünk mind a ketten ami kettőnknek már szerintem kicsi de pont el férünk, annyian megszóltak már minket hogy mi hülyék vagyunk pedig nem csak mi csináljuk így, mivel örökké nem akarunk kamionozni lakást és házat szeretnénk venni minél előbb így muszáj ezt csinálni, igaz egyedül is lehetne máshol így dolgozni de sokkal kevesebb pénzért.
Végezetül nem foglalkozz a negatív emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!