Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 felett dolgozó, önálló...

30 felett dolgozó, önálló emberként gáz lakótársakkal élni albérletben?

Figyelt kérdés
Pusztán anyagi okokból választottam ezt a saját lakás helyett, mert így is horror áron van már egy szoba is, de egy garzon kétszer ennyi. Ha lenne vagy lesz komoly kapcsolatom, akkor persze kész vagyok összeköltözni, de addig minek? Csak hogy elmondhassam, hogy lakást bérlek, ami igazából senkit nem érdekel?
2020. jan. 26. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, az a gáz, ha valaki más életébe üti bele az orrát. Ha mindenáron kötözködni szeretnék, én azt nem tudom hová tenni, amikor hasonló "rendezetlen lakáskörülményű" férfiak eközben mindenféle méregdrága kocsikkal menőznek az utcán, és megmagyarázzák, hogy mert az kell. Vannak ilyenek...
2020. jan. 26. 08:56
 2/6 anonymousreview60 ***** válasza:
56%
#1:+1 Felteszem, gyűjtesz önerőre is. Ez így oké.
2020. jan. 26. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az gáz, hogy minden nap megkérdezed ezt valamilyen formában.

És igen, a nők ennyi idősen elvárják már általában, hogy egy férfi önálló, önfenntartó legyen. Ne pedig másokkal közösködjön. Ahogy ezt minden kérdésednél leírjuk újra és újra.

2020. jan. 26. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, ha ilyen életet kell élni ebben az országban, akkor ez is jobb, mint valami rosszabb megoldás. Idővel úgyis máshogy próbálja az ember alakítani a dolgokat.
2020. jan. 26. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz.Ismerek külföldön dolgozókat, akik még ennél is idősebben laknak többed magukkal, mert olyan drágák az albérletek, sajátra meg még gyűjtenek. Ott is azok élnek külön, akik nem egyedülállóak, de még sok olyan is van, hogy egy pár él egy lakásban egy egyedülállóval, hogy kijöjjön a rezsi.
2020. jan. 26. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz,én ezt inkább költséghatékonynak nevezném,tegyél férle pénzt is akkor már ha van rá lehetőséged,szerintem ezt én is így csinálnám csak mivel kamionos vagyok és jelenleg pár évig sokat fogok dolgozni így nincs értelme havi szinten 2-3 napra bérelni, egyébként ha úgy vesszük nekem is van lakótársam vagy is kollégámmal együtt járunk 1 kamionnal, egy bádogdobozban élünk mind a ketten ami kettőnknek már szerintem kicsi de pont el férünk, annyian megszóltak már minket hogy mi hülyék vagyunk pedig nem csak mi csináljuk így, mivel örökké nem akarunk kamionozni lakást és házat szeretnénk venni minél előbb így muszáj ezt csinálni, igaz egyedül is lehetne máshol így dolgozni de sokkal kevesebb pénzért.

Végezetül nem foglalkozz a negatív emberekkel.

2020. jan. 26. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!