Dolgozó egyedülállók! Átlagosan egy munkanapra mennyi szabadidőtök jut?
Tehát a 24 órából levonva a munkaidőt, az utazást, vásárlást, házimunkákat, saját magad szükséges karbantartását (fürdés, hajmosás...), a tárgyaid szükséges karbantartását, és az alvást.
Átlag alatt kb. az utóbbi egy-két év átlagát értem, csak munkanapokra.
Nekem valahogy így néznek ki a hétköznapok:
8:30-kor felébredek és kimászok az ágyból, 15 perc alatt lezuhanyzom, 10 perc alatt felöltözöm, összeszedem a dolgaim és utána indulok.
25 perc séta a munkahelyem, beérek fél 10-10 között.
6 körül végzek, ha aznap nem vásárolok, akkor fél 7-re otthon vagyok, ha bevásárolok, akkor 7-re, nem tart tovább fél óránál és útbaesik a bolt.
Főzök valamit, közben elmosogatok, kiporszívózok, kisebb takarítás napi fél óra, főzés napi fél óra - max 40 perc. Ha nem kell a tűzhely mellett állni, akkor párhuzamosan csinálom a kettőt.
8-ra, maximum fél 9-re megvagyok mindennel és hajnal 2-3 körül járok aludni. A kettő között van időm hobbikra, tanulásra, barátokra, programokra vagy csak otthon pihenésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!