Nem kellene a külföldön dolgozó magyarokat ideiglenesen kizárni innen?
De kéne.
De úgysem fogja fel senki, értetlen banda...
Innen?
A gyakorikerdesek.hu-rol? 😂
Már le kellett volna.
Az olszoktól már nem kellett volna hazaengedni senkit.
Kedves #7
Azokat az embereket se "b-szta" ki senki külföldre, hanem önszántukból mentek ki... Aztán, hogy megjelent a vírus itt felénk is, egyből tömegesen akarnak haza jönni. Mint ha eddig nem tudták volna, hogy terjed, már rég haza jöhettek volna, ha akarnak. Szóval annyira nem értem a felháborodásodat! :D Ja és hozzá tenném, hogy én sem zárnám ki őket Magyarországról, hisz ezzel még nem tudtuk volna elkerülni, hogy itt is megjelenjen a vírus, hisz turisták is gond nélkül bejöhettek az országunkba, akkor nehogy már a magyar ne jöhessen haza...
Mint kulfoldon dolgozo magyar, akinek megszunt a munkaja, muszaj volt visszajonnom.
Hidd el nem akartam, ez volt az utolso dolog, minden mast probaltam. Es most a szobamban ulok, meg a hazban sem mozgok, a wc itt van mellettem, maszkban megyek ki,
Inkabb a hataron tenylegesen tesztelni kellene az embereket valahogy, mert tolem csak annyit kerdeztek, hogy voltam-e olaszorszagban. A csaj a sorban elottem vegig kohogte, megis beengedtek, szoval ha eddig nem is volt bajom, tole tuti elkapta mindenki a repulon.
Szoval bocs,
de amugy nagyon sok turista volt itt ez ido alatt, szoval nem miattunk van az egesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!