Nem kellene a külföldön dolgozó magyarokat ideiglenesen kizárni innen?
#7/8 veletek vagyok.
A többi agyhalottnak pedig üzenem, hogy aki hazajön külföldről az nem feltétlen beteg.
Sőt semmivel nem nagyobb a fertőzés esélye, mintha elsétálsz a közeli szupermarketbe, hogy egy hatalmas tömegben bevásárolj.
Ilyen erővel akkor mindenki lehet beteg.
Az a gond sokan fel sem fogjátok milyen lehet az amikor tehetetlen vagy, de úgy igazából.
Amikor hiába akarsz valamit minden áron amit muszáj lenne megtenned de nem engedik.
Az, hogy a lakosság sajnos túlnyomó többsége annyira satu, hogy a magyar nyelven kívül mást nem képes megtanulni az nem a külföldön élő és/vagy dolgozó magyarok hibája.
A legtöbb embernek fogalma sincs mi az az empátia.Gondolkodás nélkül támadjátok a másikat, ha a földön van belerúgtok ahelyett hogy felsegítenétek.
Elárulok nektek egy titkot mint Németországban( lehet köpködni) élő magyar.
Most itt sem könnyű, sőt sokkal nehezebb mintha a saját országodban élsz.
Képzeld el, hogy egy idegen országban élsz 1000+ km-re az otthonodtól amitől legalább 2 határátkelő választ el.
Szólnak csütörtökön, hogy a pénteki napod lesz az utolsó mert a következő héttől leáll a gyár határozatlan ideig.
Másik munkát nem találsz mert minden kezd leállni.
A lakbért fizetned kell, de munka nélkül ez 1-2 hónapig megy.
Nincs hova menned, haza nem tudsz menni mert 2 határon kell átmenned amin nem biztos hogy átengednek.
Ha haza is érsz valahogy akkor a saját néped köpköd rád, úgy néz rád mintha embert öltél volna , de minimum mint egy leprásra.
Pedig te a világon senkinek nem ártottál, semmi rosszat nem tettél csak szerettél volna jobban élni.
A saját néped pedig leköp ezért.
Na kérem szépen. Sajnálatos módon megközelítően minden harmadik magyar ember ilyen.
Beszűkült látókörű, tudatlan, a fától az erdőt látni képtelen személy.
Ha bármi ellenérzés van benned a hozzászólásommal kapcsolatban bizonyítsd be kérlek, hogy amit írtam az nem valós.
Érvelj , cáfolj rá arra amit írtam !
Elöttemszólóval teljesen egyetèrtek!
Én Svàjcban vagyok most munka nélkül lettem.
Komolyan mondom a magyar az egyetlen olyan nèp aki a begyepesedett irigy agya miatt inkàbb soha többé nem engednè vissza a màsik magyart. Amugyis most hazamenni nem olyan egyszerü àm,ehhez albèrletet felkène mondani ami idö,költözès se müködik lezàrt hatàrokkal.
Legyen mindenki nyugodt,nem tölünk kapnàtok el a virust hanem màr règ ott Van.
Én angliában vagyok, nem megyek sehova.
Itt is, otthon is munkanélküli vagyok.
Tökmindegy hol. Itt legalább van egy szerető társam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!