Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem kellene a külföldön...

Nem kellene a külföldön dolgozó magyarokat ideiglenesen kizárni innen?

Figyelt kérdés
Nem hiányozik, hogy behozzanak ide vírusokat.

2020. márc. 21. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

#7/8 veletek vagyok.

A többi agyhalottnak pedig üzenem, hogy aki hazajön külföldről az nem feltétlen beteg.

Sőt semmivel nem nagyobb a fertőzés esélye, mintha elsétálsz a közeli szupermarketbe, hogy egy hatalmas tömegben bevásárolj.

Ilyen erővel akkor mindenki lehet beteg.

Az a gond sokan fel sem fogjátok milyen lehet az amikor tehetetlen vagy, de úgy igazából.

Amikor hiába akarsz valamit minden áron amit muszáj lenne megtenned de nem engedik.

Az, hogy a lakosság sajnos túlnyomó többsége annyira satu, hogy a magyar nyelven kívül mást nem képes megtanulni az nem a külföldön élő és/vagy dolgozó magyarok hibája.

A legtöbb embernek fogalma sincs mi az az empátia.Gondolkodás nélkül támadjátok a másikat, ha a földön van belerúgtok ahelyett hogy felsegítenétek.

Elárulok nektek egy titkot mint Németországban( lehet köpködni) élő magyar.

Most itt sem könnyű, sőt sokkal nehezebb mintha a saját országodban élsz.

Képzeld el, hogy egy idegen országban élsz 1000+ km-re az otthonodtól amitől legalább 2 határátkelő választ el.

Szólnak csütörtökön, hogy a pénteki napod lesz az utolsó mert a következő héttől leáll a gyár határozatlan ideig.

Másik munkát nem találsz mert minden kezd leállni.

A lakbért fizetned kell, de munka nélkül ez 1-2 hónapig megy.

Nincs hova menned, haza nem tudsz menni mert 2 határon kell átmenned amin nem biztos hogy átengednek.

Ha haza is érsz valahogy akkor a saját néped köpköd rád, úgy néz rád mintha embert öltél volna , de minimum mint egy leprásra.

Pedig te a világon senkinek nem ártottál, semmi rosszat nem tettél csak szerettél volna jobban élni.

A saját néped pedig leköp ezért.

Na kérem szépen. Sajnálatos módon megközelítően minden harmadik magyar ember ilyen.

Beszűkült látókörű, tudatlan, a fától az erdőt látni képtelen személy.

Ha bármi ellenérzés van benned a hozzászólásommal kapcsolatban bizonyítsd be kérlek, hogy amit írtam az nem valós.

Érvelj , cáfolj rá arra amit írtam !

2020. márc. 21. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Elöttemszólóval teljesen egyetèrtek!

Én Svàjcban vagyok most munka nélkül lettem.

Komolyan mondom a magyar az egyetlen olyan nèp aki a begyepesedett irigy agya miatt inkàbb soha többé nem engednè vissza a màsik magyart. Amugyis most hazamenni nem olyan egyszerü àm,ehhez albèrletet felkène mondani ami idö,költözès se müködik lezàrt hatàrokkal.

Legyen mindenki nyugodt,nem tölünk kapnàtok el a virust hanem màr règ ott Van.

2020. márc. 21. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én angliában vagyok, nem megyek sehova.

Itt is, otthon is munkanélküli vagyok.

Tökmindegy hol. Itt legalább van egy szerető társam.

2020. márc. 21. 23:38
 14/14 anonim válasza:
75%
Az ilyen idiotakat kene mint a kerdest feltevo.
2020. ápr. 6. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!