5 ora alatt 20 000-el nott a koronavirus fertozesek szama vilagszerte, meg mindig nem aggodtok?
Renben van. Számokat tekintve elismerem a te adataid pontosabbak és válósabbak.
A fertőzés lassításának az oka is rendben, ezzel nem is vitatkoztam soha.
Az ágyak, a gépek és az ellátó személyzet száma is véges. Ha egyszerre több ápolást igénylő beteg van akkor dönteni kell kit mentenek. Ez tiszta.
Mindezeket figyelembe véve is bátrán állítom, itt most nem a vírus a legnagyobb veszélyforrás hanem az elszabadított pánik.
Nézd meg hova vezet.
Az árakat folyamatosan emelik, van ahol a húst már az átlag ember nem tudja megfizetni.
Munkahelyeket zárnak be, emberek veszítik el a megélhetésüket.
Mindezt azért mert mindenki pánikol ezet a kormány kénytelen drasztikus intézkedéseket bevezetni.
Mindezt azért, hogy védjék a leginkább veszélyeztetettebb réteget akik nem kérnek belőle.
Ha ennek az egésznek vége jön egy hatalmas nagy gazdasági visszaesés.
Van egy másik út os ami morálisan és emberileg is elfogadtatatlan ettől függetlenül gondolj bele milyen hatása lenne szigorúan csak a gazdaságra ha nem akarnánk ezt a vírust tartani hanem elengednénk a kezét.
A kórházak hírtelen megtelnének és az orvosoknak folyamatosan dönteniük kellene.
Fiatal vagy idős maradjon életben. Tudjuk mi lenne a döntés.
Nem vagyok sem gonosz, semmiféle radikális csoport tagja nem vagyok viszont láttam hogyan bánnak az emberekkel, hogyan döntenek eggyetlen tollvonással százak sorsáról.
Szóval aki sétálni szeretne vagy a tömegben való bevásárlás a gyengéje annak hajrá.
Nem kell őket bántani. Engedni kell.
Nem, nem kell engedni.
Háború van egy kegyetlen ellenséggel. Az árulókat nem engedjük!
Az utolso ket mondatodon kivul teljesen egyetertunk.
Sajnos valamennyire muszaj panikot kelteni ahhoz hogy otthon maradjanak az emberek. Ne vedd magadra, a buta tomeghez kell igazitani a kommunikaciot. De ez meg mindig talan a kisebbi rossz...
Hàt en nem vagyok eladosodva bocs. Pedig nullarol indultam.
Csak eppen nem hitelbol vasarolgatok uj tekefont, tévèt es tengeroartot mint oky sokan a sirosok kozul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!