Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 5 ora alatt 20 000-el nott a...

5 ora alatt 20 000-el nott a koronavirus fertozesek szama vilagszerte, meg mindig nem aggodtok?

Figyelt kérdés
En igen mert most jon meg csak a java, ha a kinaiakat vesszuk alapul.
2020. márc. 21. 21:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Hány egészségesnek mondható 21 éves halt meg, kedves? Semennyi :). Tehat ha hellyel-közel 0% az esélyem, (hiszen betartom a szabalyokat, bevasarlas soran legalabb 8x fertotlenitem a kezeim, nem piszkalom az arcom, nem fogdosok ossze senkit, tavol allok, es nem kohogok/pruszkolok mas arcaba, akkor miert is vagyok idiota? Hidd el, nem miattam fog meghalni egy ember sem. Az az idos, aki ezen korulmenyek ellenere is kimegy shoppingolni, vagy csak “ugy”, az magara vessen, egyaltalan nem sajnalom oket. Nagymamam majd 200km-re el tolem, mig tart ez a jarvany NEM fogom meglatogatni. Legyszi fejtsd ki, miert vagyok idiota 😀.
2020. márc. 22. 15:42
 22/35 anonim ***** válasza:
Ja es azok is magutra vessenek, akik erintkeznek, vagy egyutt laknak veszelyeztetett emberekkel. De en ebbol a csoportbol is kiesek. 🙃
2020. márc. 22. 15:49
 23/35 anonim ***** válasza:
Es ennek ellenere kimennek a hazbol, s nem tartjak be az eloirasokat* (csak a lenyeget hagytam le😅)
2020. márc. 22. 15:50
 24/35 anonim ***** válasza:
69%

21 eves figyelj, nagyon jo h elovigyazatos vagy ez rendben van

A baj ott van hogy gondolom nem csak letfontossagu vasarlasokat csinalsz es bar neked nem lesz komolyabb bajod attol meg elkaphatod es tunetmentesen hordozhatod a virust. Es minel tobbet maszkalsz annal nagyobb esellyel igy lesz es ohatatlanul atadhatod masnak, aki majd megint atadja masnak amig el nem jut a nagymamadhoz kozeli kozertbe ahova nagyid kiszalad tejért es elkapja...

Ne igy legyen, de belathatod hogy ez zajlik olaszorszagban is. Rettenetesn mertekben novekszik az igazolt betegek szama. A nem igazolt, enyhe tunetes vagy tunetmentes hordozok szama ennek tobbszorose. Ezert van jo eselyed elkapni ha sokat maszkalsz feleslegesen.

Persze letfontossagu maszkalas es maszk meg fertotlenites mellett sem nulla az eselye de lenyegesen tudsz javitan a helyzeten ha otthon maradsz

2020. márc. 22. 16:32
 25/35 anonim ***** válasza:
76%

Nem az a gond ha tartotok valamitől hanem az amikor ezt nagyon túltoljátok.

Ez egy járvány aminek jelenleg nincs védőoltása. DE, más védőoltással rendelkező vírusokkal szemben a halálozási aránya jelentősen alacsonyabb.

Amikor bemondja a tv, hogy x ezren haltak meg a tavalyi influenza szezonban, arra mindenki bólogat és elfogadja, hogy ez van.

Vagy a közúti halálos balesetek. Rengetegen halnak meg, ettől függetlenül nem tör ki pánik, higy márpedig én ki nem megyek az utakra mert elüthetnek.

Most pedig itt a koronavírus.

Mást sem látok csak a jajjj a koronavírus, mindenkit meg fog ölni.

Meg a nagy ló asz.....

Ültök a tv előtt, olvassátok egész nap az online hatásvadász nem hiteles információt tartalmazó híreket és azt is elhiszitek amit nem akartok.

Majd mindjárt kapom én is a "nem hiszem el, hogy még most sem fogja fel" dobálózásokat.

Félelemben éltek. Miért ?

Mert van pár száz fertőzött. Mert 100 fertőzöttből 2 meghal ?

Ezért ?

Minden nap halnak meg emberek.

Miért nem félsz ha napfény éri a bőrödet ? Lehet bőr rákot kaphatsz ?

Vagy a nagyvárosban mikor levegőt veszel. Végiggondoltad már mi minden kerülhet a tüdődbe minden egyes lélegzetvételkor ?

Nem kérlek arra, hogy gondolj ebbe bele és változtasd meg a véleményedet. Nem kell. Sokan örülnek ennek ha így gondolod. Legközelebb majd mást szeretnének hogy gondolj. Te pedig meg fogod tenni.

Egy dologra szeretnék csak minden olyan embert aki ennyire fél ettől az egésztől.

Ezt ne akard másokra ráerőltetni, ne akard megmondani a tutit.

Engedd ell. Ha valaki ki akar menni sétálni vagy bevásárolni akkor azt ne szóld meg.

Tégy meg minden óvintézkedés amit szükségesnek látsz de mások életébe ne szólj bele.

Nincs jogod hozzá. Sem most sem máskor.

Köszönöm

2020. márc. 22. 17:16
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamam nem jar ki a kozertbe, hanem az arra megfelelo segito vasarol be neki, aki ajtotol nem megy beljebb a hazaban 😉 pontosan errol beszelek. Nem azt kellene lebaszni, aki ki mer mozdulni, hanem azt, akinek igenis otthon KELLENE kuksolnia, ehelyett kint flangal.
2020. márc. 22. 17:21
 27/35 anonim ***** válasza:
56%

"Miért nem félsz ha"

Tudod, itt az a baj, hogy egyszerre lesz nagyon sok beteg, és ezekből sokan azért fognak meghalni, mert sem orvos, sem gép nem lesz.

Pedig ők életben maradhatnának.

Na, 𝐄𝐙 az igazi probléma!

2020. márc. 22. 17:57
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
25 os te rohadtul nem erted az egeszet...
2020. márc. 22. 18:02
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

#28 as. Rendben van játszunk egy kérdés én utánna te.

Miért nincs minden évben karantén és kijárási tilalom influenzajárvány idején.

Aminek a halálozási aránya magasabb mint a koronavírusé.

Ha akkor nem mászkálna senki akkor sokkal kevesebb lenne a fertőzött és halott ember.

Erre válaszolj előbb utánna kérdezz, mi az amit szerinted nem értek ?

Mielőtt agyatlan zombinak néznél engem, közlöm a kövi héten nincs munka így egész héten ki sem megyek a lakásból max az erkélyre. Kajám van bőven.

Szórakozásra pedig az hbo go az ncore és a ps4 áll rendelkezésemre.

2020. márc. 22. 18:20
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem nezlek zombinak, ime a valszok, tènyek:

Inflienza halalozasi arany az ismert es lezarult esetekben: 0,1%

A mostani virus halalozasa sajnos jelenleg az ismert es lezart eseteket tekintve mar 12%! Konnyen utananezhetsz.

Persze mindenhol 3% ot irnak ami az osszes mèg nyitott esetre igaz de a valos erteket a lezart esetbol jovo szam adja.

Es persze az ismert esetszamhoz kepest sokszoros a nem ismert, labon akar tunetmentesen kihordott esetszam.

Akarhogy is ha a 3% al szamolunk akkor is harmincszoros a sima influenzahoz kepest.

A masik baj hogy kozel 2 szer fertozobb a cucc.

A harmadik baj hogy az esetek nem elhanyaholhato resze intenziv korhazi apolasra szorul - es itt jon a lenyeg: ha hirtelen kell ellatni tobbezer, tobbtizezer beteget a korhazakban csak emiatt azt nem fogjak birni sehol a vilag legjobb egeszsegugye mellett sem. Plane nem azokat akiket lelegeztetni kell.

Remelem hogy segitettem, kerdezz nyiugodtan bele.

2020. márc. 22. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!