Ti milyen luxus dolgokról mondtok le a koronavírus miatt?
Mozi, masszázs, bowling
Nem éltem túl nagy luxusba,de a jelenlegi helyzetben ezek is luxus számba mennének most :(
Az utóbbi hónapokban olyan sok dolgom volt, hogy eddig is csak otthon-munka-ügyintézés háromszögben mozogtam, sajnos:(
Ahogy kinéz, pár nyári programról kell majd lemondanom: szabadtéri színház, kézműves fesztivál, termelői piac, bolhapiacozás, utazás a barátaimhoz szomszédos országba, ilyesmi.
Színház
Utazás
Koncert
Sport
Baráti összejövetelek, ünnepek
Sajnos a családban van, aki már a munkáját is elveszítette. Nekem irodai munkám van, egyenlőre tudom itthonról, csak már nem nagyon van mit csinálni, minden leáll.
Színház
Utazás
Mozi
Találkozó a barátokkal
Utazásaim? Lemondva.
Táborom? Lemondva.
Vizsgáim? Lemondva, elhalasztva bizonytalan időre.
Külön óráim? Lemondva.
Versenyeim? Lemondva.
A barátaimmal nem találkozunk, a közeli szórakoztató helyek (mozi, bowling, szabadulószoba) pedig ki vannak húzva.
Ezekről nem szánt szándékból mondtam le, (kivéve a külön órák azon részét, ahol egy idős nőtől veszek leckéket) hanem a körülmények kényszerítettek rá.
Semmi, eddig se csináltam semmi olyat, nő vagyok, de se kozmetikus, se körmös, se fodrász (barátnőm vág a végéből)
Én a fogorvost hiányolom nagyon, de az egészség, nem luxus, ugyanilyen megfontolásból masszőr egy baleset miatt, nem pedig frissítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!