Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti milyen luxus dolgokról...

Ti milyen luxus dolgokról mondtok le a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 10:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Séta, utazás, édességek, fodrász, körmös, kozmetikus.
2020. márc. 21. 11:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Naponta evés.
2020. márc. 21. 11:23
 13/26 anonim ***** válasza:
77%

nem volt luxus az életemben szóval kb semmiről.

Bár az zavar, hogy már az autószerelők sem dolgoznak lassan... De kár, hogy nem valami hasznosabb szakmát tanultam, sz@rásig lennék most munkával!

2020. márc. 21. 11:44
 14/26 Lazy Lover ***** válasza:
Ezek nem luxus dolgok de utazás csavargás sportolás vásárlás haverkodás
2020. márc. 21. 11:50
 15/26 anonim ***** válasza:

Az én luxusom a havi 2 étel rendelés. Álatlában különlegeset rendeltem amitén nem tudok elkészíteni v simán drága és isteni.

No most csak házi koszt úgyis tele a hűtő

2020. márc. 21. 12:15
 16/26 anonim ***** válasza:
látni a családomat. kicsit drága hazamenni, de általában megoldjuk, csak ugye most pánik van, szóval nem. ja, meg amúgy munkánk sincs nagyon.
2020. márc. 21. 12:42
 17/26 anonim ***** válasza:

Az esküvőnkről mondtuk le sajnos.

Egyébként eddig nem gondoltam luxusnak, de most hogy nincs meg az a szabadság, mint korábban (a legtöbb hely 3-kor bezár), már igenis luxusnak tartom azt az érzést, hogy én bármikor elintézhetek/beszerezhetek bármit. Szóval kényszeredetten ugyan, de erről mondtam le, a heti kikapcsolódásaink is átalakultak. Bár sokan nem teszik ezt meg, mi igyekszünk hetente csak egyszer vásárolni és a lehető leginkább kerülni az embereket.

2020. márc. 21. 12:54
 18/26 anonim ***** válasza:

Mozi, étterem

Muszempilla/ fodrász

Egyik sem érint annyira rosszul de hosszabb tavon a sötétbarna /vörös balayage haj szőke lenovessel nem vállalható

Szempillat meg már megszoktam hogy nincs

2020. márc. 21. 13:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Külföldön élek. Éppen a héten lett volna szabadságom és haza akartam utazni a családomhoz, akiket már 1 éve nem láttam. De mikor kitört a járvány (itt múlt héten már elég sok beteg volt), úgy döntöttem, hogy itt maradok. Na, én erről a luxusról mondtam le: a családról.
2020. márc. 21. 13:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem én mondtam le, hanem központilag lettem letiltva: a teljes idős munkáról.
2020. márc. 21. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!