Ti milyen luxus dolgokról mondtok le a koronavírus miatt?
nem volt luxus az életemben szóval kb semmiről.
Bár az zavar, hogy már az autószerelők sem dolgoznak lassan... De kár, hogy nem valami hasznosabb szakmát tanultam, sz@rásig lennék most munkával!
Az én luxusom a havi 2 étel rendelés. Álatlában különlegeset rendeltem amitén nem tudok elkészíteni v simán drága és isteni.
No most csak házi koszt úgyis tele a hűtő
Az esküvőnkről mondtuk le sajnos.
Egyébként eddig nem gondoltam luxusnak, de most hogy nincs meg az a szabadság, mint korábban (a legtöbb hely 3-kor bezár), már igenis luxusnak tartom azt az érzést, hogy én bármikor elintézhetek/beszerezhetek bármit. Szóval kényszeredetten ugyan, de erről mondtam le, a heti kikapcsolódásaink is átalakultak. Bár sokan nem teszik ezt meg, mi igyekszünk hetente csak egyszer vásárolni és a lehető leginkább kerülni az embereket.
Mozi, étterem
Muszempilla/ fodrász
Egyik sem érint annyira rosszul de hosszabb tavon a sötétbarna /vörös balayage haj szőke lenovessel nem vállalható
Szempillat meg már megszoktam hogy nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!