Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te félsz a koronavírustól?

Te félsz a koronavírustól?

Figyelt kérdés
Korod ird oda
2020. márc. 20. 14:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
"A válasz 55%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad." Te is azok közé a korlátolt szöveget értelmezni nem tudók közé tartozol, aki nem fogja fel, hogy NEM magától a járványtól fél a többség, hanem a "hozadékától", többek között a munkáját elveszítheti (sok ilyen van most a környezetemben), az egészségügy összeomlik, stb. Tudod, ok-okozati összefüggések. És már unalmas ez a "rákban mennyien meghalnak" demagóg duma. És?? Ezért le kéne szarni az egészet?
2020. márc. 20. 15:44
 22/26 anonim ***** válasza:
90%
Harmincas nagyon bölcs férfi, aki a betegségeket sorolta fel. Majd akkor legyintgess rá, amikor édesapádnak sem lesz munkája és nem tud eltartani. Más nem jut eszembe. Egy ismerősöm tolt hasonló nagybeszédet, őt a szülei tartják el zéró rálátása van a tényekre.
2020. márc. 20. 15:51
 23/26 anonim ***** válasza:

21? Hogy is szólt a kérdés? "Te félsz a koronavirustól?"

Nem azt kérdezte a kérdező, hogy "Te félsz a koronavirus társadalmi/politikai/gazdasági következményeitől?"

Bocsánat, ha a feltett kérdésre válaszolok, és nem a te továbbgondolt asszociációidra! ;)

2020. márc. 20. 15:51
 24/26 anonim ***** válasza:

#22 no komment... attól, hogy neked ki az ismerősöd, attól még nem tudod, hogy én ki vagyok... ez az egyik. A másik meg, hogy józan ésszel végig gondolva, ha az autó üt el, vagy rákot kapok, nem válok ugyanúgy munkaképtelenné?

Ugyan már. Hisztizzetek, ha jól esik. Tuti, hogy amig ez nem vilt, addig meg a Magyarország határain belül nemlétező migránsáradat miatt hisztiztél. Előtte meg vagy "Orbán gaztettein", vagy "Gyurcsány gaztettein", szájizednek megfelelően...

2020. márc. 20. 16:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem, egyedül az egyetemen az új fajta számonkérésektől, amiket a helyzet megkövetel.

22 éves vagyok, egész nap itthon vagyok, csak néha a boltba megyek le, már a barátnőmmel sem találkozom.

Nem leszek beteg, ha meg igen .... nem vagyok veszélyesztetett.

Gazdasági következmények sem ijesztenek meg, mert biztos pénz forrásunk van, amit az állam biztosít így kereslettől függetlenűl biztosan jön a pénz.

2020. márc. 20. 16:13
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Kismamaként egyértelműen a babámért. A héten eddig csak egyszer jártam kint, orvosnál voltam. Páromért nagyon, mert immunbetegsége van, az egyik legritkább. 3 hetente injekciózta magát, most már nem, különben legyengül. Így viszont szenved, mert fáj mindene.
2020. márc. 20. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!