Te félsz a koronavírustól?
21? Hogy is szólt a kérdés? "Te félsz a koronavirustól?"
Nem azt kérdezte a kérdező, hogy "Te félsz a koronavirus társadalmi/politikai/gazdasági következményeitől?"
Bocsánat, ha a feltett kérdésre válaszolok, és nem a te továbbgondolt asszociációidra! ;)
#22 no komment... attól, hogy neked ki az ismerősöd, attól még nem tudod, hogy én ki vagyok... ez az egyik. A másik meg, hogy józan ésszel végig gondolva, ha az autó üt el, vagy rákot kapok, nem válok ugyanúgy munkaképtelenné?
Ugyan már. Hisztizzetek, ha jól esik. Tuti, hogy amig ez nem vilt, addig meg a Magyarország határain belül nemlétező migránsáradat miatt hisztiztél. Előtte meg vagy "Orbán gaztettein", vagy "Gyurcsány gaztettein", szájizednek megfelelően...
Nem, egyedül az egyetemen az új fajta számonkérésektől, amiket a helyzet megkövetel.
22 éves vagyok, egész nap itthon vagyok, csak néha a boltba megyek le, már a barátnőmmel sem találkozom.
Nem leszek beteg, ha meg igen .... nem vagyok veszélyesztetett.
Gazdasági következmények sem ijesztenek meg, mert biztos pénz forrásunk van, amit az állam biztosít így kereslettől függetlenűl biztosan jön a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!