Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért félsz annyira a koronaví...

Miért félsz annyira a koronavírustól?

Figyelt kérdés
Ha fiatal vagy, semmi értelme félni. Bakfitty!

2020. márc. 17. 16:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
10%

Nem félek. Felkészültem a járványra (felszerelés, tartalékok, akciótervek)és a terepen való közlekedésre is. A kínai hírek óta komolyan vettem.

Az fél aki nem tett semmit.

2020. márc. 17. 17:01
 2/33 anonim ***** válasza:
78%
Az nem fél, aki nem tud róla eleget. Van mitől félni szerintem. Szeretném ha mihamarabb vége lenne.
2020. márc. 17. 17:06
 3/33 anonim ***** válasza:
89%

Azért félek, mert nagyon sokan nem tartják be az alapvető szabályokat, ezért be fog dőlni az egészségügy.

Utána gazdasági válság követi, és még a múltkorit sem hevertem ki teljesen.

2020. márc. 17. 17:09
 4/33 anonim ***** válasza:
90%
Fel, akinek vannak szulei, nagyszulei.
2020. márc. 17. 17:09
 5/33 anonim ***** válasza:
89%

Fiatalok is haltak meg. Ne áltasd magad.

Ha a kínai statisztika érvényesül itthon, akkor 1100 huszonéves fiatal és 2800 harmincas fog meghalni. Engem ez annyira nem nyugtat meg.

[link]

2020. márc. 17. 17:10
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

En attol felek, hogy a felelotlenul viselkedo emberek miatt megfertozodik edesanyam es meghal. Ez ennyire egyszeru.

Ez egy olyan problema, ha beut a krahh, akkor ide keves lesz a jajj bocsika, nem akartam.

2020. márc. 17. 17:11
 7/33 anonim ***** válasza:
97%

1. Lásd az előző válaszoló statisztikáit. Igenis, egy fiatal is meghalhat benne! (De nem igazán ettől félek.)

2. A szüleimet (és más veszélyeztetett rokonaimat, barátaimat) féltem (itthon és külföldön is).

3. Ha az emberek fegyelmezettek lennének, akkor 1 hónap alatt túl lehettünk volna rajta. De pont a magadfajták "bakfitty" hozzáállása miatt fog majd akár 4-6 hónapig tartani, mire visszatérhet az élet kb. a normális kerékvágásba - ja, ezért NEM félek, hanem iszonyú DÜHÖS vagyok!

2020. márc. 17. 17:14
 8/33 anonim ***** válasza:
89%

Minden igyekezetem és odafigyelésem ellenére az utóbbi 2 évben vagy háromszor volt láz nélküli tüdőgyulladásom, fél éve volt mellhártyagyulladásom, egy hónapja hörgőgyulladásom. A mellhártyagyulladásom óta nagyon érzékeny a tüdőm, sokszor fáj, befulladok. Fiatal vagyok, 21 éves, de gyerekkorom óta különböző légúti betegségekkel küzdök, gyenge az immunrendszerem, hiába szedek vitaminokat, eszem gyümölcsöket, zöldségeket.

Szerintem van okom tartani a vírustól.

2020. márc. 17. 17:19
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

En se felek kulonosebben. Betartom a rendelkezeseket, sokat mosok kezet, es nem megyek kozel idosebbekhez, mondjuk mashoz se nagyon, de rajuk foleg figyelek. De nem elek felelemben. Le fog csengeni, el fog mulni, tulleszunk rajta, addig is vegyuk komolyan, es lassitsuk a terjedeset.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nemcsak az a ket allaspont van, hogy felek meg hogy letojom.

2020. márc. 17. 17:20
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5. válaszadó:

Megértem a félelmed, de kicsit pontsítanék:

Az általad linkelt cikk érdekes, de rosszul értelmezted az adatokat szerintem.

"fertőzéssel gyanított ember korcsoportonkénti halálozási aránya között"

Ez azt jelenti, hogy a vetítési alap nem az ország lakossága, hanem a fertőzöttek száma.

Azaz pl az adatok szerint minden 10000 20+ éves közül 9 fel meghalni.

2020. márc. 17. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!