Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem unjátok még ezeket a sok...

Nem unjátok még ezeket a sok Koronavírusos kérdéseket?

Figyelt kérdés

Most nem azért,de több kategóriában is minden harmadik kérdés csak a vírusról szól... Már lassan nem éri meg a Gyakorin se böngészgetni,mert nem elég hogy a tévé,rádió,internet stb. mind ezt nyomatja,de még itt is csak ez a téma megy.

És még sokan csodálkoznak,hogy pánik van...

2020. márc. 17. 03:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
67%
Ja engem az is bosszant mikor nyáron mindenki a nyaralásról beszél, ősszel meg az iskoláról. Hogy miért csinálják ezt az emberek? Értheteten. (Irónia)
2020. márc. 17. 19:19
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem! Egyáltalán nem unom, mivel érdekel körülöttem a világ
2020. márc. 18. 06:57
 23/32 anonim válasza:
13%

Csak a hülye nem látja mi folyik itt.

Európa megszállása (migráció) és gazdaságának tönkretétele(biológiai hadviselés).

Ami egy kis pánikhangulat keltéssel is jár a média részéről.

Mert kihasználják, hogy az embereket meglehet vezetni.

A papok ugyanezt teszik a hívőkkel a templomban.

Na de vissza térve, kiknek is köszönhetjük mindezt? A mocskos koszos mohó zsidóknak!

Ez egyenlő amerikával azzal a szemét kontinenssel akik először japán gazdaságát gyengítették meg Fukusimai földrengéssel amit autómatikusan gerjesztettek a reaktor közelében, majd következett Kína mivel szorosan eteknek a patkányoknak a sarkában voltak gazdaságilag.

És?! Most mi következtünk európa!

Persze náluk is van vírus nehogy feltűnő legyen,hogy kilógnak a sorból és mint tudjuk nekik nem gond beálldozni a saját fajtájukat sem csak hogy a kapitalista fertő gyarapodjon , lásd. A két iker tákolmányt anno is lerombolták csak hogy legyen ürügy megtámadni a keletet az olaj miatt.

2020. márc. 18. 11:31
 24/32 TappancsMancs ***** válasza:
95%

Megkérdezhetem, hogy te értesz is mindent ami eddig tudható? Mert sokan még a korlátozások értelmét sem fogták fel - sajnos. Nézzük meg az olaszokat - legyintettek rá és mi lett belőle. Na ezért jobb még az is ha sok a kérdés ebben a témában.

Meg lehet nézni, hogy értelmes válaszokat is lepontoznak emberek.

2020. márc. 18. 16:07
 25/32 anonim válasza:
93%
Nyilván unalmas, de ez van most, nem zárhatjuk ki teljesen az életünkből, ha minden hír minden platformon erről szól, az emberek akarva akaratlanul is erről fognak beszélni.
2020. márc. 18. 17:13
 26/32 anonim ***** válasza:
Kültéren is a min 1 m távolság a lényeges. Ha az megvan, akkor lehet sportolni, egészségesen élni. Mondjuk vannak nagyon keskeny járdák, ott kell egy kis manőverezés.
2020. márc. 18. 22:18
 27/32 anonim ***** válasza:
Ezt az egészet fölösleges hisztit unom már nagyon! Unom, hogy mindenhol erről lehet hallani, ezzel vannak tele a hírek is... És nagyon unom a nyuggereket, akik a boltban csak úgy kikapjak a kezemből a tésztát (pedig csak egy bolognait akarok csinálni és nem halmozni, mint egy idióta)
2020. márc. 18. 22:18
 28/32 anonim ***** válasza:

ja tulajdonképpen én is utálom hogy minden karácsonykor felkerülnek ugyanazok a kérdések ajándékozásról meg hogy nem az ajándékozásról kellene szólnja meg a nagybevásárlásról hogy nem arról kéne szólnia és az emberek mit csinálnak? ajándékoznak és nagy bevásárolnak

pedig nem arról kellene szólnia és ezt minden évben leírják és minden évben leszrják

2020. márc. 18. 22:27
 29/32 TappancsMancs ***** válasza:

"Kültéren is a min 1 m távolság a lényeges. Ha az megvan, akkor lehet sportolni, egészségesen élni. Mondjuk vannak nagyon keskeny járdák, ott kell egy kis manőverezés."

Gondolom azt nem üzented meg a wuhaniaknak.

2020. márc. 19. 01:58
 30/32 anonim ***** válasza:

Aki azt gondolja hogy hiszti akkor téved. Egyébként én is azt hittem először.)

Az olaszországi Bergamo már annyira tömve van hogy a folyosón vannak a fertőzöttek lélegeztetőn mert nincs több hely.

[link]

2020. márc. 19. 02:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!